PC Garage te echipează cu periferice de gaming Logitech

București, România – PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România, și în același timp un reper pentru toti pasionații de gaming și tehnologie, oferă gratuit periferice de gaming Logitech la comenzile care includ sisteme PC Garage.

Campania se desfășoară până pe data de 8 martie 2022, în limita stocului disponibil și în funcție de PC-ul comandat.

PC Garage echipează gamerii din România cu periferice de calitate la achiziția unui sistem de gaming din oferta actuală. Indiferent de performanţa sistemului de gaming, atunci cand te joci perifericele sunt cele care fac de cele mai multe ori diferența. Un mouse de slaba calitate sau o pereche de căști care nu redă corect sunetele din timpul sesiunii de gaming, pot oferi nu doar o experiență mai puțin plăcută, pot și să facă diferența în timpul unui meci competitiv.

Pentru cei pasionați, PC Garage a pregătit o serie de sisteme interesante ce pot fi achiziționate la prețuri atractive:

pc garage cadou kit logitech

  • PC Gaming Corvus–  AMD Ryzen 3 PRO 1200 3.1GHz, 16GB DDR4, 256GB SSD, Radeon RX 550 4GB, Iluminare RGB
  • PC Gaming Viking Intel Edition–  Intel i3-10100 3.6GHz, 16GB DDR4, 250GB SSD + 1TB HDD, RTX 3050 8GB GDDR6, Iluminare RGB
  • PC Gaming Raptor5 Intel– Intel i5-11400 2.6GHz, 16GB DDR4, 250GB SSD + 1TB HDD, GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6, Iluminare RGB
  • PC Gaming Trident – AMD Ryzen 5 3600 3.6GHz, 16GB DDR4, 250GB SSD + 2TB HDD, Radeon RX 6600 XT 8GB GDDR6

Pentru sistemele menționate mai sus, clienții vor primi următoarele periferice:

Mouse-ul  Gaming Logitech G102 Lightsync RGB Black  – are o rezolutie maxima de 8000 dpi, iluminare RGB și butoane cu switch-uri mecanice. Pentru mai multă performanță și un nivel de precizie mai ridicat, acest model folosește o tehnologie care reduce tensiunea la apăsare.

Tastatura Gaming Logitech G213 Prodigy este echipata cu taste Logitech Mech – Dome, care sunt concepute special pentru a oferi un răspuns și o performanță superioară, similara cu o tastatura mecanică. Are cinci zone iluminate individual într-un spectru de pana la 16.8 milioane de culori, care pot fi schimbate pentru a se potrivi stilului propriu. De asemenea, pentru cei care sunt în căutarea unei tastaturi silențioase, aceasta s-ar putea să fie o alegere inteligentă.

Castile Gaming Logitech G332 Black/Red – sunt oferite cu difuzoare de 50 mm, care produc un sunet complet si expansiv pentru o experienta de joc cat mai placută. Microfonul unidirectional de 6 asigură un avantaj în fața adversarului, putând să comunici clar cu propria echipă pentru a stabili un plan de luptă. Iar optiunea Flip-to-mute te ajuta sa opresti microfonul atunci cand nu vrei sa fi auzit.

Pentru cei care nu au nevoie de un sistem de gaming, PC Garage a pregătit sistemele Work and Play:

Pentru acestea, magazinul oferă un kit Logitech MK270 Wireless, fiind o soluție excelentă pentru cei care preferă munca la birou sau în deplasare. Cu conectivitate wireless Logitech Advanced, acestea pot fi folosite până la o distantă de 10 metri față de calculator, fără lag sau delay.

Pentru cei care lucreaza în mișcare, mouse-ul este echipat cu un compartiment în care pot păstra receptorul atunci călătoresc. În restul timpului, acesta poate fi conectat la laptop sau la PC.

Tastatura dispune de 8 butoane pentru comenzi rapide, pentru ca utilizatorii să poată da volumul mai tare sau să intre direct pe website-ul preferat cu o singură apăsare de buton. Astfel, se poate lucra confortabil, cu o tastatură silențioasă, care integreaza toate comenzile necesare unei bune sesiuni de productivitate.

Cand vine vorba despre autonomie, tastatura poate rămâne încărcată timp de 36 de luni, iar mouse-ul timp de 12 luni. În plus, funcțiile auto-sleep și butonul on/off te asigură că nu vei ramane fără baterie atunci când ai cea mai mare nevoie.

Pentru mai multe informatii despre campanie accesaţi regulamentul si link-ul campaniei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *