Media alert – realme 9 va fi primul smartphone cu senzor foto Samsung HM6

București, România – 30 martie 2022 – realme, producătorul de smartphone-uri și produse AIoT cu cea mai rapidă ascensiune din piață, va introduce pe modelul realme 9 primul senzor foto Samsung HM6 de 108MP ProLight Camera. Seriile realme ce conțin și numere (realme 8, realme 9, realme c11 etc) sunt foarte populare printre tinerii din întreaga lume, oferind o experiență plăcută încă de la primul contact. realme 5 Pro a fost unul dintre telefoane mid-range cu o cameră de 48MP, iar realme 8 a fost unul dintre primele modele cu o cameră de 64MP. O dată cu seria realme 9 vom putea vedea o evoluție considerabilă.

realme 9

Tehnologia NonaPixel Plus cu 9Sum Pixel Binning

Cea mai recentă tehnologie NonaPixel Plus, actualizată de la tradiționala 3Sum-3Avg la o soluție de citire 9Sum, aduce o extra luminozitate fotografiilor realizate cu realme 9. În practică, soluția 9Sum Pixel Binning de la NonaPixel Plus Technology va îmbunătăți absorbția luminii cu 123%, comparativ cu senzorul de imagine Samsung ISOCELL HM2. Mai mult, după compararea reală a fotografiilor, realme constată că fotografiile  în lumină slabă de pe realme 9 sunt semnificativ mai luminoase și reproducerea culorilor este mai bună.

Tehnologia In-Sensor Ultra Zoom

În incercarea de a oferi utilizatorilor o experiență foto de calitate, realme 9 utilizează tehnologia Ultra-Zoom a senzorului HM6 cu un algoritm de îmbinare pentru a crea o fotografie frumoasă chiar și realizată de la distanță folosind zoom-ul. Rezultatul va fi o fotografie cu detalii bogate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *