Axis Communications anunță cele mai mici camere PTZ pentru imaginea de ansamblu

Axis Communications anunță trei camere compacte PTZ, ideale pentru proiectele mai mici. Caracteristicile acestor modele includ 5x zoom optic și 10x zoom digital, ceea ce oferă o imagine de ansamblu de calitate și detalii clare prin zoom.

Cu un diametru de 130 x 63 mm (5.1 x 2.5 inches), camerele de tip PTZ pot fi implementate subtil în orice mediu. AXIS M5074 oferă o captare a imaginii video clară, detaliată în HDTV 790p/1MP, în timp ce AXIS M5075 și M5075-G oferă rezoluție HDTV 1080P/2MP. În plus, camera AXIS M5075-G este dotată cu conectivitate I/O wireless prin dispozitive Z-Wave Plus® pentru a facilita comunicarea cu un sistem de până la 6 dispozitive, spre exemplu pentru comenzi de tipul On/Off.

AXISm5074-75_retail_ceiling_02_2203_1700w

Caracteristicile principale sunt:

  • PTZ cu 5x zoom optic și 10x zoom digital
  • Autofocus și WDR
  • Tehnologii analitice încorporate
  • Z-wave pentru dispozitivele specifice caselor inteligente
  • Caracteristici de securitate cibernetică încorporate

Prin funcționalitatea de autoconfigurare (plug & play), captarea informațiilor prin aceste tipuri de camere este mult mai rentabilă, cu funcții de securitate mai eficiente și utile. Aceste echipamente includ tehnologii de analiză care transformă camera într-o unealtă de afaceri cu rolul de a îmbunătăți capacitatea de luare a deciziilor în mod operativ și alocarea resurselor. De exemplu, detectarea volumului audio se face prin microfonul încorporat care poate urmări o acțiune setată si predefinită de dumneavoastră când volumul trece peste un anumit prag setat. Totodată, acestea au încorporate și funcții de securitate cibernetică ce pot ajuta în oprirea accesului neautorizat și securitatea sistemului. Noile camere vor fi disponibile prin canalele de distribuție Axis din luna aprilie 2022.

Toate descrierile tehnice detaliate pentru noile modele le puteți consulta la:

AXIS M5074 PTZ Camera​​​​
AXIS M5075 PTZ Camera
AXIS M5075-G PTZ Camera
​AXIS M5000 PTZ Camera​
AXIS M5000-G PTZ Camera​

 

 

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente și mai sigure, prin crearea de soluții inovatoare, care ajută la îmbunătățirea securității și oferă noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de rețea, Axis oferă produse și servicii de supraveghere și analiză video, control acces, interfoane și sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajați în peste 50 de țări și colaborează cu parteneri din întreaga lume pentru a oferi soluții. Fondată în 1984, Axis este o companie cu sediul în Suedia, la Lund.

Pentru mai multe informații despre Axis, vizitați site-ul: www.axis.com.

Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *