McDonald’s în România răsplătește performanța angajaților studenți

52 de angajați studenți au fost premiați pentru rezultatele lor deosebite în cadrul evenimentului „McDonald’s Performers” – parte a programului anual Bursele McDonald’s. Valoarea totală a premiilor acordate s-a ridicat la 221.000 lei.
București, 24 mai 2022 – McDonald’s în România a premiat performanțele angajaților studenți din echipă în cadrul unei noi ediții a programului Bursele McDonald’s. 52 de angajați din restaurantele McDonald’s din întreaga țară au fost răsplătiți cu burse pentru rezultatele deosebite obținute atât la școală, cât și la locul de muncă. Valoarea totală a premiilor acordate s-a ridicat la 221.000 lei brut.

McDonald's Performers _ 1

Susținem tinerii din România și știm cât de important este să fim alături de ei atunci când au cel mai mult nevoie. De aceea, ne bucurăm să venim în sprijinul lor și anul acesta prin programul Bursele McDonald’s, pentru a răsplăti financiar performanțele angajaților studenți, dar și pentru a celebra eforturile și munca depuse de aceștia, arătându-le cât de mult apreciem implicarea lor. Suntem mândri să îi avem în echipa noastră pe acești tineri talentați și ne dorim să le oferim cele mai bune condiții pentru a-i încuraja în dezvoltarea lor profesională”, a declarat Monica Zdrancotă, Director Resurse Umane Premier Restaurants România.

McDonald's Performers _ 2

Ceremonia de premiere „McDonald’s Performers” a avut loc în data de 19 mai, în București, în prezența echipei de management Premier Restaurants România, operatorul McDonald’s în România. În cadrul evenimentului, angajații au fost felicitați pentru reușita lor și răsplătiți cu burse în valoare de 2.500 de lei net.

Pentru a beneficia de burse, studenții au îndeplinit mai multe condiții, cea mai importantă fiind ca media de absolvire a anului universitar precedent sau nota de la admitere să fie peste 8. Totodată, pentru selectarea bursierilor au fost luate în calcul recomandările profesorilor de la facultate și evaluările performanței de la locul de muncă.

Echipa McDonald’s numără peste 5.300 de angajați la nivel național, 44% fiind tineri cu vârsta sub 25 de ani. Dintre aceștia, o bună parte au ales să își înceapă cariera în restaurantele McDonald’s înainte de finalizarea studiilor, optând pentru o poziție în cadrul companiei datorită flexibilității programului de lucru și beneficiilor acordate. Principalele programe derulate de McDonald’s în România pentru a veni în întâmpinarea tinerilor sunt Bursele McDonald’s, care oferă sprijin financiar angajaților studenți, și BACmeUP, un program prin care angajații pot beneficia de ore de pregătire pentru examenul de Bacalaureat.

McDonald's Performers _ 3

În plus, compania oferă multiple tipuri de cursuri, inclusiv pentru dezvoltare managerială, investind resurse pentru a-i ajuta pe angajații aflați la început de drum profesional să-și descopere și amplifice aptitudinile. Un astfel de demers, cu oportunități rapide de avansare în carieră, este programul Manager Trainee, care le permite angajaților să acceadă la o poziție de Manager de Restaurant în mai puțin de doi ani de zile de la intrarea în companie.


Despre Premier Restaurants România

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 92 de restaurante în 28 de orașe, dintre care 46 restaurante cu McDrive și 47 de cafenele McCafé. Până în prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei în România și are o echipă de peste 5.000 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate.

Pentru mai multe informații, vizitați: www.mcdonalds.ro și www.facebook.com/McDonalds.ro

 
Despre Premier Capital

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 167 de restaurante și are 9000 de angajați, servind peste 150 de milioane de clienți anual, în cele 6 piețe. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, prezent în 10 țări și implicat în diverse operațiuni de logistică, transport naval, inginerie, petrol și gaze, tehnologie, proprietăți, ospitalitate și leasing și care deține parteneriate cu McDonald’s și Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *