Brother Romania se implica alaturi de partenerii Xerom si Albamont in programul de ecologizare a zonelor montane

brother-logo-at-your-side-brother-uk-1559546

Brother Romania, alaturi de partenerul sau – Xerom Sevice – si Clubul de Ecologie si Turism Montan Albamont, au participat din nou la actiunea de ecologizare a zonei protejate Rimetea din judetul Alba.

Dupa ce in perioada 2012 si 2018, compania Brother Romania s-a implicat constant in actiunile de ecologizare a zonelor de turism montan din judetul Alba, compania a decis anul acesta sa revina in zona pentru a relua aceste activitati de implicare sociala, alaturi de partenerul sau din regiune – Xerom Service.

”Prin ceea ce facem in zona Rimetea ne dorim sa fim alaturi de partenerii nostri si de comunitatea locala in ceea ce priveste responsabilitatea sociala. Pe masura ce turismul montan redevine popular este tot mai necesara actiunea de ecologizare a zonelor naturale. Ne bucura sa fim cu toata echipa Brother Romania alaturi de partenerii din regiune in astfel de actiuni care au un scop comun: sustenabilitate in zona aparte a muntilor Carpati”, a declarat Simona Tandarica, sef de reprezentanta Brother Romania.

Situata in judetul Alba, intre orasele Alba Iulia si Cluj, care au avut o dezvoltare fulminanta in ultimii ani, zona protejata Rimetea se bucura de o tot mai mare popuritate printre turisti. Acest fapt aduce o serie de riscuri in ceea ce priveste pastrarea curata a zonei. Brother a raspuns pozitiv invitatiei de a se implica alaturi de partenerii sai in aceasta actiune de ecologizare care coincide cu obiectivele Brother de responsabilitate sociala fata de comunitatile locale.

De-a lungul anilor in aceste activitati regionale s-au implicat si alti parteneri Brother din judetele Cluj si Sibiu. ”Invitam partenerii Brother sa ni se alature in actiunile care vor urma pentru ca ne dorim sa evoluam impreuna atat in zona de business, cat si in activitati de responsabilitate sociala”, a completat Simona Tandarica.

Compania a implementat programul Brother Group Environment Vision 2050, care sustine Obiectivele de Dezvoltare Durabila ale Organizatiei Natiunilor Unite (ONU), alaturi de cele mai importante companii ale lumii. In acest context se desfasoara si programul de sustinere a noilor generatii de experti – incurajarea educatiei superioare cu specializarea lucrari de imbunatatiri funciare si de protectie a mediului, pentru pastrarea si promovarea biodiversitatii.

Despre Clubul de Ecologie si Turism Montan ALBAMONT

CETM Albamont este o asociatie neguvernamentala, care are scopul de dezvoltare durabila a comunitatilor din zonele montane prin promovarea turismului montan responsabil, conservarea ariilor naturale protejate, promovarea valorilor culturale si morale traditionale si educatia in spiritul protejarii naturii. Mai multe detalii aflati aici: www.albamont.ro

Despre Xerom

Cu o experienta acumulata incepand din 1994, Xerom Service a castigat o reputatie buna intre companiile care promoveaza echipamente si solutii IT&C in Romania, fiind constant orientata catre clienti si calitate. Mai multe detalii despre Xerom aflati la: http://v2.xerom.ro

Despre Brother

Fondata in Japonia cu mai bine de un secol in urma de catre cei doi frati Masayoshi si Jitsuichi, Brother este in prezent o marca recunoscuta la nivel mondial pentru inovatie tehnologica. Compania desfasoara operatiuni in peste 40 de tari si regiuni.

Printre produsele Brother, se numara imprimante, echipamente multifunctionale, scanere si solutii de etichetare. Oferta pentru o era bazata tot mai mult pe tehnologie digitala si inteligenta include solutii mobile de tiparire si servicii de management al printurilor (Managed Print Services – MPS).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *