Synology® C2 Backup oferă protecție pentru sistemele Mac și OneDrive

Synology a anunțat că soluția sa de protecție a datelor direct-to-cloud, C2 Backup, oferă acum suport pentru macOS și Microsoft OneDrive, o extindere ce survine ca urmare a eforturilor continue ale companiei de a facilita protecția cloud pentru mai multe surse de backup.

Protejați toate datele de pe dispozitivele Mac

C2 Backup, parte a ecosistemului cloud Synology C2, este o soluție solidă ce oferă protecție și restaurare pentru un număr nelimitat de desktop-uri și laptop-uri prin backup-uri complete ale sistemelor Windows și Mac.

Folosind capabilitățile native de efectuare a snapshot-urilor disponibile în sistemele de operare macOS, C2 Backup realizează copii de rezervă mai fiabile și mai consistente pentru a asigura protecția completă a dispozitivelor angajaților, inclusiv a aplicațiilor și a configurațiilor de sistem. Datorită integrării cu Time Machine, C2 Backup urmărește rapid orice modificare, obținând o eficiență ridicată a backup-ului fără a afecta performanța sistemului.

Suportul pentru Migration Assistant, instrumentul încorporat în sistemele de operare macOS, care va fi disponibil mai târziu în partea a doua a acestui an, va permite utilizatorilor să-și restaureze fără probleme toate informațiile pe același sistem sau pe alt dispozitiv Mac.

Faceți backup pentru Microsoft OneDrive for Business

C2 Backup a adăugat și capacitatea de a face copii de rezervă pentru toate datele esențiale stocate pe Microsoft OneDrive for Business. Companiile care folosesc Microsoft 365 pentru stocarea în cloud pot proteja acum datele, inclusiv conturile de angajați, datele de e-mail Microsoft 365 Exchange și fișierele din OneDrive, cu backup-uri zilnice programate și restaurare la nivel de fișier.

C2 Backup pentru Microsoft 365 utilizează tehnologia de backup incrementală care încarcă numai blocuri de date modificate după backup-ul inițial, economisind atât timp, cât și reducând capacitatea de stocare utilizată.

Simplitate și ușurință în utilizare

Serviciul C2 Backup vă permite să faceți fără efort copii de siguranță ale întregului computer, inclusiv configurația sistemului și setările utilizatorului. De asemenea, prin intermediul acestei soluții obțineți capacitatea de a face copii de rezervă pentru unități externe, politici personalizabile de retenție și copii de rezervă programabile.

Chiar dacă nu aveți un server Synology, puteți utiliza C2 Backup pentru a face copii de rezervă ale sistemului, fiind ușor de configurat și utilizat fără a avea nevoie de o pregătire prealabilă. C2 Backup este conceput pentru a fi o soluție ușor de utilizat atât de către utilizatorii casnici, cât și de cei din mediul de companie care doresc să își facă copii de rezervă ale datelor în cloud.

Odată ce se face o copie de rezervă a datelor, puteți vizualiza datele în Recovery Portal, acestea păstrând aceeași structură de foldere ca aceea de pe sistemul sursă. Puteți vedea istoricul versiunilor și există posibilitatea de a restaura fișiere sau foldere individuale. Synology a dezvoltat soluția C2 Backup având în vedere posibilitatea efectuării fără efort atât a copiilor de siguranță ale datelor, cât și ușurința procesului de restaurare a datelor.

Disponibilitate și informații adiționale

Suportul pentru backup pentru Mac și Microsoft 365 este acum disponibil pentru toți utilizatorii C2 Backup, noi și existenți. Pentru mai multe caracteristici și prețuri, consultați prezentarea generală.

Pentru întrebări media despre C2 Backup și alte servicii Synology C2, vă rugăm să utilizați acest formular de contact.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *