AXIS A4120-E – Cititor RFID cu tastatura

Axis Communications a anuntat lansarea cititorului AXIS A4120-VE, perfect adaptat unitatilor de acces de retea si acreditarilor Axis, completand in mod convenabil si fiabil orice sistem Axis.

Cititorul este usor de instalat si este prevazut cu o tastatura tactila intuitiva care poate fi utilizata de nenumarate ori. De asemenea, dispune de clasificare IP66, NEMA 4X si IK08, fiind ideal pentru utilizarea in mediile dure, atat interioare cat si exterioare.

Axis (1)

In plus, permite detectarea accesarilor ilegale si are incorporate functii de securitate cibernetica, pentru a preveni accesul neautorizat si a proteja sistemul.

Caracteristicile principale includ:

Design care se potriveste perfect cu unitatile de acces si acreditarile Axis;
Suport pentru majoritatea cardurilor RFID de 13,56 MHz;
Clasificare IP66 si IK08, pentru utilizarea in mediile dure;
Element securizat cu certificare EAL6+, pentru un plus de protectie;
Tastatura tactila intuitiva cu utilizare nelimitata.
Acest cititor inteligent este conceput sa raspunda cerintelor specifice ale sistemului si accepta majoritatea tipurilor de carduri RFID cu tehnologie de acreditare de 13,56 MHz. In plus, suporta protocolul Open Supervised Device Protocol (OSDP) si protocolul Secure Channel Protocol (SCP), garantand siguranta comunicatiilor si conexiunilor.

a4120ve

Despre Axis Communications

Axis ajuta la construirea unei lumi mai inteligente si mai sigure prin crearea de solutii care imbunatatesc securitatea si performanta afacerii. Ca producator de tehnologie de retea si lider in industria de profil, Axis ofera solutii in domeniul supravegherii video, controlului de acces, interfoanelor si sistemelor audio. Aceste solutii sunt imbunatatite prin adaugarea de aplicatii inteligente de analiza si sunt sustinute prin cursuri de instruire de inalta calitate.

Compania Axis are in jur de 4000 de angajati dedicati in mai mult de 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din domeniul tehnologiei si integrarii de sistem din intreaga lume pentru a le furniza clientilor solutii de cea mai buna calitate. Compania Axis a fost fondata in anul 1984 si isi are sediul in orasul Lund din Suedia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *