HONOR investește în mod constant în protecția datelor personale ale utilizatorilor

București, 31 octombrie 2022 – HONOR a investit semnificativ în direcția protecției datelor personale ale utilizatorilor săi, atât din punct de vedere al terminalelor, cât și din punctul de vedere al programelor care rulează pe acestea. Inovația tehnologică, precum și protecția vieții private a utilizatorilor, sunt parte integrantă din ADN-ul HONOR.

HONOR a încorporat în dezvoltarea produselor sale tehnologii care protejează dreptul la viață privată, având în minte în permanență protecția informațiilor personale și reducând la minim accesul terților la datele personale.

AI Privacy Call (Magic4Pro)

Această funcție disponibilă pe smarphone-ul HONOR Magic 4 Pro protejează eficient de orice incident prin care sunetul se poate propaga în afară ariei de siguranță. Convorbirile cu AI Privacy activat sunt efectuate în siguranță, iar utilizatorii pot fi încredințați că nimeni din jur nu va auzi conținutul acestor convorbiri, indiferent că ele au loc în lift, mașină sau într-o sală plină de ședințe.

Opțiuni de siguranță

Opțiunea de a renunța la afișarea informațiilor legate de locul sau data fotografiei pentru a nu risca o scurgere de informații private.
Activarea opțiunilor “Remove location information” și “Remove photo information” înainte de a posta fotografii online.
Notes Lock

Prin această opțiune, notițele utiizatorilor sunt protejate printr-o parolă, iar datele sunt stocate și procesate în telefon și nu pe un server.

Etichete Bluetooth periculoase (Magic4 Pro)

Etichetele acestea sunt de fapt dispozitive bluetooth create pentru localizare și pot fi utilizate pentru urmărirea în scopuri ilicite. Magic4Pro oferă opțiunea de a descoperi aceste device-uri printr-o alertă specifică, urmărind sunetul emis pentru localizare. Această funcție poate fi activată sau dezactivată.

App Lock

Această funcție ajută la prevenirea accesului neautorizat la informațiile personale din aplicațiile utilizate. Aplicațiile cifrate astfel pot fi accesate doar după confirmarea identității utilizatorului.

HONOR ID

HONOR ID este o funcție care condiționează accesul la toate serviciile HONOR. Pentru securitatea contului, informațiilor și materialelor, HONOR oferă următoarele măsuri de siguranță: utilizatorii pot administra informația oferită altor servicii făcând apel la funcția de autorizare, Honor oferă un serviciu de identificare a riscurilor care include, fără a se limita la, înregistrare în cont, login, acces, recupoerarea parolei etc; pentru dispozitive conectate la aceeași rețea locală, autentificarea în contul HONOR asigura interconectivitatea și legalitatea siguranței datelor pe toate aceste device-uri.

Despre HONOR  

HONOR este un furnizor important de dispozitive inteligente la nivel global, care își propune să devină un brand global emblematic de tehnologie și să creeze o nouă lume inteligentă pentru toată lumea prin produsele și serviciile oferite. Cu accent ferm pe cercetare și dezvoltare, HONOR se angajează să dezvolte tehnologii care să permită oamenilor din întreaga lume să se autodepășească, oferindu-le libertatea de a realiza ce și-au propus și de a face chiar mai mult decât atât. Oferind o gamă largă de smartphone-uri de calitate, tablete, laptopuri și dispozitive purtabile de înaltă calitate pentru a se potrivi fiecărui buget, portofoliul HONOR de produse inovatoare, premium și fiabile permite oamenilor să devină o versiune mai bună a lor înșiși.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *