McDonald’s aduce trei noi sandvișuri fresh în meniul de mic dejun, pentru dimineți cu poftă de viață

București, 31 octombrie 2022 – McDonald’s în România a introdus trei noi sandvișuri în ediție limitată: Morning McPuișor, Deli Turkey și Deli Salmon. Noile vedete din meniul de mic dejun McDonald’s conțin carne de pui, jambon de curcan sau somon afumat în combinații savuroase, cu ingrediente atent selecționate. În plus, sandvișurile Deli Turkey și Deli Salmon sunt preparate cu ouă proaspete, de proveniență ecologică de la Familia Toneli, unicul furnizor local acreditat de McDonald’s în România pentru categoria de produs „ou”.

„Știm cât de mult apreciază fanii McDonald’s un meniu diversificat, cu propuneri inedite, care complimentează produsele iconice. De aceea, ne-am propus să îi surprindem cu un mix de noi sandvișuri preparate după rețete fresh, folosind numai ingrediente de cea mai înaltă calitate, care provin de la parteneri de încredere. Este cu certitudine o surpriză pe gustul tuturor celor care vor să-și înceapă ziua cu un mic dejun delicios, pentru o dimineață plină de energie”, a declarat Paul Drăgan, Director General Premier Restaurants România.

 

Morning McPuișor include o bucată de carne de pui însoțită de rucola, cremă de brânză și felii de castravete, într-o chiflă cu fulgi de cartofi. Deli Turkey este preparat cu o felie de jambon de curcan, alături de omletă preparată din ouă bio, cremă de brânză, rucola, toate așezate într-o chiflă cu secară. Deli Salmon are un conținut apetisant, cu o felie de somon afumat, omletă preparată din ouă bio, felii de castravete și cremă de brânză, în timp ce chifla pufoasă este din fulgi de cartofi.

Omleta inclusă în noile rețete este preparată exclusiv cu ouă bio de la Familia Toneli, furnizor care se bucură de recunoaștere pe plan internațional, fiind premiat cu medalii de aur la International Taste Institute și Monde Selection. Mai mult, în urma inițiativei McDonald’s în România de a folosi exclusiv ouă bio pentru produsele sale, acestea se regăsesc într-o selecție extinsă de omlete și sandvișuri din meniul de mic dejun: atât în noile sandvișuri Deli Turkey și Deli Salmon, cât și în sandvișurile McMuffin.

Noile sandvișuri Morning McPuișor, Deli Turkey și Deli Salmon pot fi comandate în 68 de restaurante McDonald’s din țară, unde meniul de mic dejun este disponibil, inclusiv la McDrive și prin McDelivery, în perioada 17 octombrie – 15 decembrie 2022, în limita stocului disponibil.

Despre Premier Restaurants România

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 93 de restaurante în 28 de orașe, dintre care 47 restaurante cu McDrive și 49 de cafenele McCafé. Compania are o echipă de 5.300 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate. Pentru mai multe informații, vizitați: www.mcdonalds.ro și www.facebook.com/McDonalds.ro.

Despre Premier Capital

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 170 de restaurante și are 9000 de angajați, servind peste 150 de milioane de clienți anual, în cele 6 piețe. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, prezent în 10 țări și implicat în diverse operațiuni de logistică, transport naval, inginerie, petrol și gaze, tehnologie, proprietăți, ospitalitate și leasing și care deține parteneriate cu McDonald’s și Apple.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *