Un dispozitiv unic care combina tehnologia video cu cea radar, pentru un nivel superior de detectare si vizualizare

Axis Communications a anuntat lansarea unui dispozitiv unic ce permite clasificarea obiectelor folosind functii de invatare profunda de ultima ora, care se bazeaza pe combinarea a doua tehnologii puternice: tehnologia video si cea radar. Dispozitivul este ideal pentru detectarea precisa si continua, precum si pentru protejarea zonelor largi impotriva intruziunilor. Drept urmare, acesta furnizeaza informatii imbunatatite cu privire la locul faptei, combinate cu valoarea criminalistica a inregistrarilor video.

AXIS Q1656-DLE Radar-Video Fusion Camera reuneste la un loc functiile superioare ale camerelor din gama Q-Line, utilitatea excelenta a imaginilor si un radar complet integrat. Cu ajutorul lui, camera poate detecta obiectele prezente in zone largi, indiferent de nivelul de vizibilitate. Drept urmare, poate vizualiza viteza si distanta parcursa a obiectelor aflate in miscare direct in fereastra de vizualizare a aplicatiei.

Acest dispozitiv inteligent permite configurarea de evenimente declansate de anumite comportamente suspecte, pe baza vitezei si clasificarii – de exemplu, persoane care alearga sau masini care se deplaseaza lent. Radarul poate fi utilizat si separat, pentru a ghida o camera PTZ autonoma. In plus, deoarece radarul „vede” in intuneric, pot fi configurate evenimente declansatoare care sa activeze reflectoare, sisteme de iluminat IR sau lumini de fatada doar atunci cand este necesar, economisind astfel efort si energie.

Caracteristicile principale includ:

Doua tehnologii puternice combinate intr-un singur dispozitiv;
Informatii imbunatatite cu privire la locul faptei;
Detectare precisa si continua;
Caracteristici de securitate cibernetica integrate;
Functii caracteristice camerelor Axis din gama Q-Line de inalta calitate
Acest dispozitiv puternic, robust si rezistent la intemperii are incorporate functii de securitate cibernetica pentru protejarea sistemului. Faptul ca exista un singur dispozitiv de instalat, o singura derivatie de cablu, o singura adresa IP si o singura licenta pentru sistemul de video management (VMS) asigura costuri de instalare si functionare mai reduse. In plus, rata scazuta de notificare falsa permite personalului de securitate sa reactioneze numai la amenintarile reale si sa gestioneze simultan mai multe camere.

Camerele AXIS Q1656-DLE vor fi disponibile prin intermediul retelei de distribuitori Axis in decembrie 2022.

 

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de retea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *