Solutii Samsung premiate pentru proiecte rezidentiale ale viitorului, prezentate pentru prima data la ISH 2023

Samsung Electronics Air Conditioner Europe (SEACE) va participa pentru prima dată la ISH 2023, cel mai important târg dedicat sistemelor HVAC și de apă. Compania va oferi în cadrul evenimentului o prezentare completă a soluțiilor sale rezidențiale în ceea ce privește utilizarea pompelor de căldură, inclusiv a premiatei pompe de căldură pentru temperaturi ridicate EHS Mono HT Quiet, a celei mai noi game EHS Mono R290 și a altor produse și servicii digitale inovatoare.

Ediția de anul acesta a târgului ISH va avea tema „Soluții pentru un viitor sustenabil” și va avea loc la Frankfurt între 13 și 17 martie. Timp de cinci zile, participanții vor prezenta inovații „care contribuie la atingerea obiectivelor legate de protecția climei și de utilizarea responsabilă și eficientă a resurselor.” Axându-se în special pe soluțiile de încălzire, SEACE va susține sesiuni plenare pe diferite teme, inclusiv prezentări tehnice pentru câteva dintre produsele și serviciile principale ale diviziei:

EHS Mono HT Quiet –O pompă de căldură pentru temperaturi ridicate și cu zgomot redus, EHS Mono HT Quiet este ideală pentru piața de renovări rezidențiale. Aceasta combină caracteristici avansate și tehnologii noi pentru a obține temperaturi ale apei calde de până la 70 °C în scopul încălzirii menajere și funcționează la un nivel de zgomot de până la 35 d(BA), cu un mod silențios în 4 trepte. Temperatura ridicată a apei evacuate o face să fie o soluție deosebit de relevantă pentru renovări, înlocuind sistemele de încălzire pe bază de combustibili fosili. În plus, EHS Mono HT Quiet este simplu de instalat și de întreținut și capabilă să asigure în mod fiabil o performanță de încălzire de 100 %, chiar și în condiții de vreme extrem de rece (temperaturi de până la -25 °C). Această pompă de căldură a primit recent premiul ISH Design Plus la categoria încălzire/aer condiționat și este totodată și certificată Quiet Mark.
EHS Mono R290 –Cea mai recentă noutate din gama de soluții de pompe de căldură monobloc pentru temperaturi ridicate Samsung, EHS Mono R290 este echipată cu propan (R290), un agent frigorific natural cu un potențial de încălzire globală (GWP) mult mai redus față de tehnologiile cu agenți frigorifici precum R32. Gama EHS Mono R290 oferă 2 posibilități: O soluție cu pompă integrată care facilitează instalarea simplă și o altă unitate care permite instalarea pompei la fața locului. Cu această nouă gamă, Samsung este pregătită pentru respectarea regulamentelor viitoare privind gazele fluorurate, care urmează să intre în vigoare peste câțiva ani.
SmartThings Energy– serviciul care combină caracteristicile de Connected Living (viață conectată) și IoT cu monitorizarea energiei la nivel de locuință, monitorizarea dispozitivelor individuale și eficiența energetică. Cu funcția SmartThings Energy, utilizatorii au un control sporit asupra consumului de energie din propria lor casă. În funcție de obiceiurile utilizatorilor, aplicația le recomandă modalități de eficientizare energetică și le permite monitorizarea și gestionarea simplă a consumului de energie pentru o gamă largă de electrocasnice. Per ansamblu, SmartThings Energy integrează funcționalități care susțin instalațiile pentru „locuințe cu consum net de energie egal cu zero” (de exemplu, pompe de căldură combinate cu soluții fotovoltaice, încărcătoare pentru vehicule electrice și soluții eficiente din punct de vedere energetic).
EHS Cloud Service– o nouă soluție bazată pe cloud, proiectată pentru a le permite partenerilor tehnici, printre care și instalatorii, să ofere servicii proactive de mentenanță și asistență clienților lor. Aceasta poate furniza date și informații care permit optimizarea de la distanță a performanțelor unei unități, precum și rezolvarea problemelor în timp real. Cu EHS Cloud Service, utilizatorii beneficiază de posibilitatea de escaladare de la distanță a serviciilor de mentenanță, precum și de caracteristici precum: actualizări în timp real pentru monitorizarea comportamentului sistemului, raportare automată, imagini de ansamblu ale consumului energetic și ale localizării în teritoriu. Toate acestea cu scopul de a facilita și eficientiza intervențiile pe teren.
În contextul schimbărilor din peisajul energetic european, Samsung continuă să prezinte tuturor consumatorilor interesați, fie că este vorba despre companii sau persoane fizice, cele mai recente noutăți și inovații de ultimă generație. Prin organizarea și participarea la evenimente dedicate industriei HVAC, SEACE își propune să accentueze importanța pe care o au parteneriatele între branduri la dezvoltarea industriei – un mesaj care se aliniază perfect la campania de branding SEACE, Find your flow.

După cum afirmă Wim Vangeenberghe, Președinte Samsung Electronics Air Conditioner Europe: „Suntem mândri să participăm anul acesta la ISH 2023 – cel mai important târg dedicat industriei HVAC. La Samsung, ne străduim să creăm soluții de climatizare de vârf în industrie, care să îmbunătățească continuu modul în care oamenii trăiesc și lucrează. Suntem deosebit de nerăbdători să ne prezentăm cele mai recente inovații în materie de produse și servicii, printre care premiata EHS Mono HT Quiet și gama EHS Mono R290 adaptată pentru viitor, într-un cadru atât de important pentru industria noastră. ISH va fi o experiență prețioasă pentru schimbul de idei inovatoare cu toți experții, partenerii și clienții cu care vom intra în contact.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *