Cea mai noua gama de laptopuri Lenovo Yoga care ofera creatorilor de continut posibilitatea de a trece de la inspiratie la expresivitate

AKA9374_5
Lenovo lansează noile modele premium Yoga Pro 9i și Yoga Pro 7i/7, Yoga 7i/7, precum și două laptopuri Yoga Slim – Yoga Slim 7 și îmbunătățitul Yoga Slim 6

Crearea, consumul și colaborarea într-o lume hibridă tocmai au devenit mai ușoare cu cea mai recentă generație de laptopuri Lenovo Yoga cu Windows 11, care oferă performanțe impresionante, versatilitate incredibilă și mobilitate, toate integrate într-un design elegant și portabil:

Flagship-ul Lenovo Yoga Pro 9i, disponibil în două versiuni de ecran1(14,5″ și 16″, gen 8), oferă o tehnologie inovatoare, cu caracteristici care includ Lenovo X Power2 îmbunătățit, ecran PureSight Pro3 optimizat și o gamă de caracteristici noi și actualizate.
Modelul slim, ușor și elegant Yoga Slim 7(14,5″, 8) oferă utilizatorilor mai multă putere, portabilitate și o durată de viață a bateriei mai mare decât până acum.
Ideale pentru creatorii de conținut cu activități multitasking, Yoga Pro 7(14,5″, 8) și Yoga Pro 7i (14,5″, 8) oferă performanțe puternice într-un design elegant.
Integrând designul curbat cu margini confortabile într-un laptop convertibil 2 în 1 versatil, Yoga 7(disponibil cu ecran de 14″ și 16″, gen 8)1 permite o flexibilitate extremă.
Noul Yoga Slim 6(14″, 8), este dotat cu cel mai nou procesor AMD Ryzen™ 7000, permițând performanțe și eficiență maximă într-un dispozitiv foarte subțire.
Echipată cu Windows 11, această generație de laptopuri Yoga este realiztă pentru a impresiona, fie că este vorba de noul Lenovo X Power2, de ecranul îmbunătățit PureSight sau de Premium Suite4 – o colecție de caracteristici actualizate, inclusiv noua tastatură Yoga concepută pentru confort și eficiență.

Concepută pentru a oferi o experiență premium, gama Yoga Pro este cea mai puternică din sub-brandul de laptopuri Yoga. Oferind performanțe de vârf cu portabilitate convenabilă, linia Yoga Pro le permite utilizatorilor să creeze de oriunde și oricând au nevoie. Această generație dispune de o versiune îmbunătățită a Lenovo X Power2 – un set de caracteristici hardware și software care lucrează împreună pentru o experiență creativă mai rapidă și mai fluidă. De exemplu, utilizatorii vor observa că editarea lor video se desfășoară mai rapid, cu previzualizare, redare și exporturi software drastic accelerate – ceea ce înseamnă mai mult timp pentru crearea de videoclipuri și mai puțin timp petrecut în așteptare. Creșterile semnificative ale capacității termice față de generația anterioară includ o creștere de 62.5%5 în cazul modelului Yoga Pro 9i de 16 inchi și o creștere de peste 25%5 în cazul modelului de 14,5 inchi – ambele permițând utilizatorilor să experimenteze o redare grafică, video sau 3D mai rapidă, menținând în același timp o performanță silențioasă. Lenovo X Power2, combinat cu GPU-urile NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Series pentru îmbunătățirea performanței și stabilității, permite creatorilor să folosească cu încredere și ușurință aplicații creative high-end.

Noul Lenovo Premium Suite4, actualizat și disponibil pe modelele Yoga Pro 9i (14.5” and 16”, 8), the Yoga Pro 7 (14.5”, 8), the Yoga Pro 7i (14.5”, 8) și Yoga Slim 7 (14.5”, 8), este un set de caracteristici hardware noi și actualizate, concepute pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului Yoga. Elementul cel mai remarcabil este tastatura îmbunătățită cu un răspuns mai rapid la apăsare și taste acoperite cu un strat protector antigrăsime pentru o atingere mai fină, minimizând în același timp amprentele sau petele. În plus, laptopurile Lenovo Premium Suite4 vor include, de asemenea, patru microfoane îmbunătățite pentru apeluri video și audio, patru difuzoare cu reducere a zgomotului, ventilatoare mai silențioase și un trackpad mai mare pentru o manipulare mai ușoară a conținutului și o eficiență mai bună în general.

Aducând putere și performanță, Yoga Slim 7 (14.5”, 8) și Yoga Slim 6 (14”, 8) sunt echipate cu procesoare de ultimă generație din seria AMD Ryzen 7000, care oferă o performanță rapidă și puternică, având o baterie de peste 60Whr7 și opțiunea Rapid Charge8 pentru eficiență. Utilizatorii Yoga Slim pot experimenta, de asemenea, noua tehnologie grafică integrată RDNA™ 3 pentru a permite crearea de conținut vizual realist pe ecranul Yoga Slim. Motorul AMD Ryzen AI aduce noi funcții inteligente pentru această generație de Lenovo Yoga Slim, inclusiv AI Eye Gaze Correction, astfel încât utilizatorii să pară că privesc întotdeauna la cameră în timpul unui apel video, AI camera auto-frameing pentru a se asigura că întotdeauna capul utilizatorului este în imagine și AI depth-based background blur pentru a permite utilizatorilor să seteze imaginile de fundal la o anumită distanță de cameră.

Yoga Pro 9i: Putere uluitoare pentru oamenii creativi

Conceput special pentru creatorii de conținut, Yoga Pro 9i 8th Gen vine cu Windows 11 și cu procesoare mobile Intel® Core™ 13th Gen, o soluție de GPU pentru laptopuri NVIDIA RTX 4070, alături de o răcire eficientă pentru a le oferi utilizatorilor un laptop puternic. Fie că este vorba despre editarea sau redarea videoclipurilor, modelare 3D intensivă sau proiectare grafică, cei care creează se pot aștepta la o experiență fluidă și fără stres.

Disponibil în două culori, Tidal Teal și Storm Grey10, Yoga Pro 9i oferă, de asemenea, un ecran PureSight Pro3 atât în varianta de 14,5 inchi, cât și în cea de 16 inchi. Modelul de 16 inchi are o rezoluție de până la 3,2K, o luminozitate de 1200 nits, o rată de reîmprospătare de 165Hz, o gamă triplă de culori de 100% DCI-P3, 100% sRGB și 100% Adobe RGB, imagini clare, fluide și realiste care îi vor atrage pe cei care caută să realizeze lucrări de înaltă calitate.

Yoga Slim 7: Eleganță într-un dispozitiv subțire, dar puternic

Pentru cei care apreciază eleganța stilată într-un dispozitiv ultraușor, dar au nevoie de putere și portabilitate pentru a-și atinge ambițiile creative, noul Yoga Slim 7 8th gen le oferă ceea ce își doresc. Ecranul OLED PureSight de 14,5 inchi, de până la 3K, oferă imagini mai clare, mai fluide și mai realiste, care sunt alimentate de următoarea generație de procesoare AMD Ryzen din seria 7000, utilizatorii pot edita și încărca fotografii în timp ce sunt mișcare, pot lucra la o prezentare sau pot face videoconferințe dintr-o cafenea. Cu certificarea TÜV Rheinland Low Blue Light (soluție hardware) și certificare Eyesafe6, riscul de oboseală a ochilor este redus semnificativ.

O altă îmbunătățire semnificativă a modelului Yoga Slim 7 este bateria de capacitate mai mare, de 70Whr7 care le permite creatorilor să lucreze mai mult timp fără a conecta dispozitivul la priză. Funcția Rapid Charge permite o reîncărcare rapidă în 15 minute pentru încă 2 ore de utilizare8. Datorită ventilatoarelor duble și a sistemului Thermal Design Performance de 30 de wați din această generație, utilizatorii se pot bucura de o performanță și mai silențioasă.

Yoga Pro 7 și Yoga Pro 7i: Performanțe puternice într-un design elegant

Laptopurile Yoga Pro 7 și 7i conțin componente de hardware de ultimă generație alături de GPU-uri NVIDIA RTX 3050 sau 4050, toate acestea integrate într-un design confortabil, ceea ce le face să fie performante și ideale pentru creatorii de conținut. Cu o autonomie mai mare (până la 73Whr), acest laptop subțire de 15,6 mm (0,6 inch) din această generație oferă o experiență de utilizare mai silențioasă, indiferent de volumul de muncă solicitat. Noua soluție de software Unison de la Intel ajută la conectarea dispozitivelor IOS și Android™ cu Yoga Pro 7i pentru un tot unitar, cu un singur ecran și mai multe dispozitive. Disponibile în versiunea cu ecran PureSight Pro3 de 14,5 inchi cu rezoluție de până la 3K, luminozitate de 400 nits și rată de reîmprospătare de 120Hz, laptopurile Yoga Pro 7 și Yoga Pro 7i le oferă utilizatorilor o calitate vizuală clară și netedă, fie că este vorba de editare video, de design grafic sau de crearea unei prezentări

Yoga 7 și Yoga 7i: Versatilitate creativă

Cu margini rotunjite într-un design cu muchii elegante, Yoga 7 8th este creat pentru o utilizare eficientă și versatilitate. Fidel formei sale, laptopul convertibil Yoga 7 le permite utilizatorilor să creeze conținut practic de oriunde, cu funcții versatile care pot transforma dispozitivul dintr-un laptop de dimensiuni normale într-o tabletă portabilă.

Cea mai recentă generație de procesoare Intel 13th Gen și procesoarele AMD Ryzen din seria 7000, oferă creatorilor de conținut performanță, fie că este vorba de editare video, de retușare foto sau de streaming. Un ecran de înaltă calitate cu raport de aspect 16:10, panou OLED de până la 2,8K și acuratețe a culorilor 100% DCI-P3 le permite utilizatorilor să creeze și să împărtășească cele mai bune lucrări de până acum.

Yoga Slim 6: Ușor și durabil pentru oamenii creativi care se află încontinuă mișcare

Cu un design subțire, ușor și durabil, Yoga Slim 6 8th gen vine într-o carcasă de aluminiu practică, concepută pentru cei care se află în mișcare. Este acum disponibil cu procesoare de ultimă generație din seria AMD Ryzen 7000, pentru performanță de ultimă generație. Noul Yoga Slim 6 vine cu două opțiuni de culoare – Misty Grey și Storm Grey.10

Îmbunătățește și mai mult experiența cu laptopurile Yoga prin valorificarea puterii oferite de soluțiile software precum 9 și 9 pentru optimizarea dispozitivelor, monitorizarea performanțelor, verificarea stării de sănătate a PC-ului, îmbunătățirea securității și chiar rezolvarea și prevenirea problemelor. În cazul unei probleme tehnice întămpinată PC, serviciul avansat Premium Care Plus asigură acces prioritar la tehnicieni experți, reparații rapide, protecție suplimentară a dispozitivului și asistență pentru modul de utilizare a software-ului.

Vizitează Lenovo StoryHub newsroom pentru imagini și www.lenovo.com/yoga pentru mai multe detalii despre noul portofoliu Lenovo Yoga.

Prețuri și disponibilitate 11

Yoga Pro 9i (16”, 8) va avea un preț începând cu $1,799.99 și va fi disponibil în America de Nord începând cu luna mai 2023.11
Yoga Pro 9i (14.5”, 8) va avea un preț începând cu $1,699.99 și va fi disponibil în America de Nord începând cu luna mai 2023.11
Yoga Slim 7 (14.5”, 8) va avea un preț începând cu €1,499 cu TVA inclus și se preconizează că va fi disponibil pe anumite piețe din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA) începând din iunie 2023.11
Yoga Pro 7i (14.5”, 8) va avea un preț începând cu €1,099 cu TVA inclus și se preconizează că va fi disponibil pe anumite piețe EMEA începând cu aprilie 2023.11
Yoga Pro 7 (14.5”, 8) va avea un preț începând cu $1,449.99 și se preconizează că va fi disponibil în America de Nord începând din iulie 2023.11
Yoga 7i (14”, 8) va avea un preț începând cu $849.99 și se preconizează că va fi disponibil în America de Nord începând cu aprilie 2023.11
Yoga 7i (16”, 8) va avea un preț începând cu $799.99 și se preconizează că va fi disponibil în America de Nord începând cu aprilie 2023.11
Yoga 7 (14”, 8) va avea un preț începând cu €899 cu TVA inclus și se așteaptă să fie disponibil pe anumite piețe EMEA începând cu luna mai 2023.11
Yoga 7 (16”, 8) va avea un preț începând cu $749.99 și se așteaptă să fie disponibil în America de Nord începând cu mai 2023.11
Yoga Slim 6 (14”, 8) va avea un preț începând cu €899 cu TVA inclus și se așteaptă să fie disponibil pe anumite piețe EMEA începând cu luna mai 2023.11
Despre Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o putere tehnologică globală cu venituri de 70 de miliarde de dolari, clasată pe locul 171 în topul Fortune Global 500, cu 82.000 de angajați în întreaga lume și care deservește zilnic milioane de clienți pe 180 de piețe. Concentrată pe o viziune îndrăzneață de a oferi o tehnologie mai inteligentă pentru toți, Lenovo și-a consolidat succesul ca cea mai mare companie de PC-uri din lume, extinzându-se în continuare în domenii cheie de creștere, inclusiv servere, stocare, dispozitive mobile, soluții și servicii. Această transformare, împreună cu inovația Lenovo care schimbă lumea, construiește o societate digitală mai cuprinzătoare, mai demnă de încredere și mai durabilă pentru toată lumea, oriunde. Pentru a afla mai multe vizitați https://www.lenovo.com și citiți cele mai recente știri prin intermediul StoryHub-ului nostru.

1 Opțiunile de dimensiune ale ecranului pot varia în funcție de zona geografică și de disponibilitate.

2 Lenovo X Power este disponibil pe Yoga Pro 9i (16″, 8) și (14,5″, 8). Lenovo își rezervă dreptul de a modifica ofertele, caracteristicile și specificațiile produselor în orice moment și fără notificare prealabilă.

3 Ecranul Lenovo PureSight Pro este disponibil pe Yoga Pro 9i (16″, 8), Yoga Pro 9i (14,5″, 8) și Yoga Slim 7 (14″, 8).

4 Lenovo Premium Suite este disponibil pe laptopurile Yoga Pro 9i (14″, 8), Yoga Pro 9i (16″, 8), Yoga Pro 7i (14″, 8) Yoga Pro 7 (14″, 8) și Yoga Slim 7 (14″, 8). Lenovo Premium Suite include patru microfoane, patru difuzoare cu reducere a zgomotului, trackpad mai mare (135 x 80 mm la 14″ și 150 x 95 mm la 16″), noua tastatură Lenovo Yoga cu taste antigrăsime de 1,5 mm cu protecție și răspuns mai rapid la atingere.

5Creșterea reală a capacității termice pentru Yoga Pro 9i (16″, 8) este de 62,5% de la an la an; pe baza comparației între 80Whr în Gen 7 și 130Whr în Gen 8. Yoga Pro 9i (14,5″, 8) este o creștere de 25% de la an la an; pe baza comparației între 70Whr în Gen 7 și 90Whr în Gen 8.

6 Certificarea TÜV Rheinland și Eyesafe înseamnă că un monitor a trecut testele de siguranță riguroase și poate fi achiziționat de consumatori fără teamă. Monitoarele cu corecție hardware de corecție redusă a luminii albastre costă mai mult la fabricare. Un produs cu eticheta Low Blue Light care afișează cuvinte-cheie ale soluției hardware sugerează că acesta poate oferi o valoare mai bună decât alte monitoare din clasa sa.

7 Toate afirmațiile privind durata de viață a bateriei sunt aproximative și se bazează pe teste interne efectuate în condiții optime de laborator și de rețea, cum ar fi redarea video locală și MobileMark 2018. Performanța reală a bateriei va varia și depinde de numeroși factori, inclusiv configurația și utilizarea produsului, software-ul, condițiile de funcționare, funcționalitatea wireless, setările de gestionare a energiei, luminozitatea ecranului și alți factori. Capacitatea maximă a bateriei va scădea în mod natural cu timpul și utilizarea acesteia.

8 Rapid Charge Boost (încărcare rapidă) = reîncărcare de 15 minute pentru încă 2 ore de utilizare. Rapid Charge Express = 15 minute de reîncărcare pentru încă 3 ore de utilizare. Trebuie să folosiți încărcătorul inclus cu dispozitivul. Bateria trebuie să fie substanțial epuizată. Rata de încărcare încetinește pe măsură ce încărcarea avansează.

9 Lenovo Smart Lock și Lenovo Smart Performance sunt disponibile prin intermediul Lenovo Vantage și se aplică numai pe PC-urile Lenovo cu Windows 10 sau 11. Ofertele sunt supuse disponibilității. Nivelurile de servicii pot varia în funcție de locația geografică. Lenovo își rezervă dreptul de a modifica ofertele și specificațiile produselor în orice moment și fără notificare prealabilă.

10 Opțiunile de culoare pot varia în funcție de zona geografică și de disponibilitate.

11 Prețurile pot să nu includă taxe și nu includ transportul sau opțiunile și pot fi modificate fără notificare prealabilă; se aplică termeni și condiții suplimentare. Prețurile revânzătorilor pot varia. Datele de punere la raft și opțiunile de culoare pot varia în funcție de zona geografică și este posibil ca produsele să fie disponibile numai pe anumite piețe. Toate ofertele se supun disponibilității. Lenovo își rezervă dreptul de a modifica ofertele, caracteristicile și specificațiile produselor în orice moment și fără notificare prealabilă.

LENOVO și YOGA sunt mărci comerciale ale Lenovo. INTEL, INTEL CORE, THUNDERBOLT, sigla Intel și alte mărci Intel sunt mărci comerciale ale Intel Corporation sau ale filialelor sale. USB Type-C® și USB-C® sunt mărci comerciale înregistrate ale USB Implementers Forum. DOLBY, DOLBY ATMOS și DOLBY VISION sunt mărci comerciale înregistrate ale Dolby Laboratories Licensing Corporation. Produs sub licență de la Dolby Laboratories. BLUETOOTH este o marcă comercială a Bluetooth Special Interest Group (SIG). Wi-Fi este o marcă comercială a Wi-Fi Alliance. Marca comercială TÜV Rheinland este protejată, printre altele, de marca europeană înregistrată pentru TÜV Rheinland AG. AMD și Ryzen sunt mărci comerciale ale Advanced Micro Devices, Inc. NVIDIA, GeForce și RTX sunt mărci comerciale ale NVIDIA. MicroSD este o marcă comercială a SD-3C, LLC. ANDROID este o marcă comercială a Google LLC. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea deținătorilor lor. ©2023, Lenovo Group Limited

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *