Dă startul petrecerii cu noua boxă puternică Sony SRS-XV800

Bucură-te de sunet surround puternic datorită funcției Omni-directional Party Sound și de iluminare ambientală, cu boxa SRS-XV800
Ia boxa cu tine oriunde, datorită designului portabil și autonomiei mari a bateriei
Transformă-ți experiența de vizionare cu funcția TV Sound Booster
Sony a anunțat astăzi noua SRS-XV800, o boxă concepută pentru petreceri, care oferă sunet puternic și clar. Fie că sunt gazdele unei întâlniri iconice ori se bucură de filmele și serialele favorite, această boxă le oferă utilizatorilor sunet puternic ce învăluie întreaga încăpere, orice ar asculta și în orice zonă a camerei s-ar afla.

Sunet surround puternic pentru petreceri și mai multă distracție.

Boxa SRS-XV800 integrează funcția Omni-directional Party Sound, care ajută la propagarea sunetului în fiecare colț al încăperii. Cinci tweetere oferă sunet clar atât în fața, cât și în spatele boxei,. Și, mai mult, totul este susținut de un bass profund, pe care îl poți simți datorită difuzoarelor duale X-Balanced.

Difuzorul Sony X-Balanced are o diafragmă aproape rectangulară care nu numai că maximizează aria de acoperire, ci sporește și presiunea sonoră, pentru a obține bass mai profund și mai puternic, distorsiuni mai mici și claritate vocală mai mare, pentru o experiență de audiție mai bogată, mai clară și mai satisfăcătoare.

Sunet puternic, chiar și în mișcare

Cu o baterie integrată care asigură până la 25 de ore de ascultare, boxa SRS-XV800 va lăsa muzica să se facă auzită întreaga noapte. Iar dacă utilizatorii observă că boxa este pe cale să rămână fără baterie, nu este nevoie să se îngrijoreze. Datorită încărcării rapide, aceștia pot obține trei ore de redare cu doar 10 minute de încărcare.

Rotițele și mânerul încorporate le permit utilizatorilor să ia petrecerea cu ei oriunde. Indiferent de locul în care își doresc să mute boxa, e suficient doar să apuce mânerul foarte comod și să-l plieze spre spate.

Iluminarea indirectă produce jocuri de lumini ambientale, astfel încât utilizatorii își pot decora camera într-un mod care să se potrivească stilului lor unic. Aceștia pot construi o experiență imersivă prin simpla redare a muzicii prin intermediul boxei, pentru că luminile se vor sincroniza automat cu beat-ul și ritmul piesei, creând un tablou cromatic captivant.

Îmbunătățiți-vă experiența de vizionare

Indiferent de conținutul pe care îl urmărim, cu toții ne dorim cea mai bună experiență de audiție. Datorită bass-ului profund și sunetului care umple întreaga încăpere oferit de funcția unică Sony TV Sound Booster, utilizatorii se vor putea bucura de un sunet atât de realist încât vor simți că au intrat în lumea care se desfășoară pe ecran, în fața lor.

O combinație între sunetul televizorului și sunetul redat de cele două tweetere și difuzoare X-Balanced din spate ale boxei SRS-XV800 va îmbunătăți experiența de vizionare, prin amplificarea profunzimii bass-ului și a realismului frecvențelor înalte. Astfel, undele sonore se vor lovi de pereții înconjurători și se vor reflecta înapoi spre utilizator, pentru a-l învălui cu sunet de cea mai bună calitate. Funcția TV Sound Booster le permite tuturor să se bucure de conținut audio-vizual îmbunătățit, precum spectacole live sau filme, și îi învăluie în conținutul preferat.

Boxa portabilă, cu intrări pentru karaoke, care dă startul oricărei petreceri  

Boxa SRS-XV800 are și intrare pentru karaoke și pentru chitară, un panou de control tactil intuitiv, cu iluminare, rating IPX4 pentru rezistență la apă și funcția Bluetooth® Fast Pair pentru AndroidTM, lucruri care fac și mai simplă ascultarea muzicii oriunde, oricând.

Sony | Music Center și Fiestable

Noua boxă SRS-XV800 este compatibilă atât cu Sony | Music Center, cât și cu aplicația Fiestable. Cu Sony | Music Center utilizatorii pot selecta playlist-uri, pot schimba modelele de iluminare și modurile de sunet chiar de pe ringul de dans. Fiestable le permite să acceseze funcționalități distractive pentru a obține atmosfera perfectă de petrecere, precum personalizarea unui playlist, funcții de karaoke – inclusiv Voice Changer și Echo, dar și control pentru DJ, pentru a putea adăuga efecte sonore.

Realizată având la bază grija pentru mediul înconjurător

Produsele Sony sunt realizate nu doar pentru a oferi o calitate superioară a sunetului, ci și având la bază grija pentru mediul înconjurător. Plasticul reciclat original, dezvoltat de Sony, este folosit parțial pentru corpul boxei SRS-XV800. Acest lucru reflectă modul în care Sony acționează pentru a reduce impactul produselor sale asupra mediului.

Preț și disponibilitate

Boxa SRS-XV800 va fi disponibilă pentru achiziție în Romania  începând din luna mai, la un preț aproximativ de 3499 RON.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *