Alerta Media: Catalogul Razer Gold Se Extinde Cu Jocuri Dezvoltate De Supercell: Clash Of Clans, Clash Royale Si Multe Altele

23142353yrtdjf
Achizionați beneficii pentru Clash of Clans, Clash Royale și alte jocuri folosind Razer Gold pentru a beneficia de premii speciale

CINE: Razer, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial.

CE: Popularele jocuri dezvoltate de Supercell, Clash of Clans și Clash Royale, alături de alte jocuri, sunt disponibile acum pe gold.razer.com. Astfel, va fi mai ușoară ca oricând obținerea de beneficii în jocurile Supercell preferate folosind Razer Gold, care oferă achiziționarea nu doar a monedelor din joc, dar și a diferitelor alte beneficii precum battle pass-urile lunare și multe altele. De acum jucătorii pot debloca cu ușurință noi provocări și noi premii, beneficiind de acces la nenumărate obiecte în joc folosind Razer Gold.

Începând de azi, Razer Gold oferă un bonus de 10% pentru monedele din joc (nestemate) și până la 8% bonus pentru jucătorii care achiziționează nestemate și diamante în jocuri folosind portofelul electronic Razer Gold.

Razer Gold este primul procesator de plăți independent și primul magazin in-game prin care se pot achiziționa monede pentru jocurile Supercell, inclusiv Clash of Clans, Clash Royale, Brawl Stars și Hay Day. Aceste operațiuni sunt disponibile în toate zonele în care Razer Gold este disponibil: Asia de Sud-Est, Asia de Nord, Asia de Sud, Europa, Orientul Mijlociu, Africa (EMEA), America de Nord, America de Sud, Australia și Noua Zeelandă (ANZ).

Promoția este valabilă până pe 18 iunie 2023 sau în limita stocului disponibil. Pe durata campaniei utilizatorii au șansa de a câștiga pachete în ediție limitată cu obiecte promoționale Supercell (valabil doar în anumite țări). Pentru mai multe detalii vizitați pagina Razer.com.

DE CE: Razer Gold își propune să le ofere jucătorilor un mod convenabil și ușor de folosit pentru a achiziționa monede și bonusuri în jocurile Supercell preferate, în cadrul unor campanii și promoții exclusive.

CÂND: Disponibil acum până pe 18 iunie 2023, în limita stocurilor disponibile.

UNDE: Jucătorii por achiziționa monede pentru jocurile Supercell folosind Razer Gold pe adresa gold.razer.com. Disponibil pe toate piețele unde Razer Gold este prezent.

IMAGINI: LINK

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 175 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Razer oferă, de asemenea, servicii de plată pentru gameri, tineri, millennials și generația Z. Razer Gold este unul dintre cele mai mari servicii de plată pentru jocuri din lume, iar Razer Fintech oferă servicii fintech pe piețele emergente.

Fondat în 2005 cu sediul în Irvine, California și cu sedii regionale în Hamburg, Shanghai și Singapore, Razer are 19 birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China.

DESPRE SUPERCELL

Supercell este o companie de jocuri cu sediul în Helsinki, Finlanda și birouri în San Francisco, Seoul și Shanghai. De la înființarea ei în 2010, compania lansat cinci jocuri pe piața mondială: Hay Day, Clash of Clans, Boom Beach, Clash Royale și Brawl Stars. Viziunea Supercell este de a crea jocuri memorabile de care utilizatorii se pot bucura timp de mai mulți ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *