Samsung Electronics, recunoscută pentru al doilea an consecutiv ca „Best Contact Center” în cadrul Romanian Contact Center Awards

București, România – 31 mai 2023 – Samsung Electronics România a câștigat trei premii în cadrul ediției de anul acesta a Romanian Contact Center Awards, singura competiție de profil dedicată specialiștilor din domeniul customer care.

Romanian Contact Center Awards este prima competiție în România care pune în lumina reflectoarelor companiile ce excelează în domeniul customer care, precum și reprezentanții de contact center. Competiția este organizată de către Contact Center Magazine și Marketing Insiders Group și se află la cea de-a 14-a ediție a sa anul acesta, fiind deschisă tuturor centerelor de contact din România, fie că este vorba despre un departament intern sau unul externalizat.

Samsung Electronics România a fost desemnată câștigătoare la categoriile „Best Contact Center” (External) pentru al doilea an consecutive după pandemie, „Best Retention & Loyalty Dept (VOC)” și „Best Training Specialist”.

„Este o mare onoare pentru noi să fim distinși cu trei premii în cadrul Romanian Contact Center Awards 2023. Acestă recunoaștere reprezintă rezultatul dedicării și angajamentului nostru în a oferi servicii de customer care de cea mai înaltă calitate. Din rolul de director al diviziei de customer service Samsung, sunt mândru de echipa noastră extraordinară, care depune eforturi remarcabile pentru a asigura satisfacția clienților noștri. Aceste premii nu numai că ne reconfirmă poziția de lider în domeniul relațiilor cu clienții, dar ne și motivează să continuăm să le oferim o experiență excelentă acestora”, declară Ionuț Gherghe, Director al Diviziei de Customer Service Samsung.

Premiile au fost acordate în baza rezultatelor obținute la o serie de evaluări efectuate de un juriu de specialitate în rândul companiilor din industrii variante (banking, tech, pharma, turism etc.) înscrise în competiție.

Despre Romanian Contact Center Awards

Romanian Contact Center Awards este o competiție organizată de Contact Center Magazine și de Marketing Insiders Group începând cu anul 2009. Competiția își propune să aducă în prim plan domeniile de customer care, contact center si outsourcing, precum și specialiștii activi în aceste zone.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *