Active International si-a triplat profiturile in 2004

Active International si-a triplat profiturile in 2004

Active International, societate de servicii de investitii financiare cu traditie pe piata de capital, a raportat pentru anul trecut o cifra de afaceri de 14,97 mld. lei generata in proportie de 77 % din tranzactii pe Bursa de Valori Bucuresti si 23% din tranzactii pe Bursa Electronica Rasdaq, fata de 10,85 mld. lei in 2003 si un profit net de aproape trei ori mai mare fata de aceeasi perioada : 4.78 mld.lei fata de 1.62 mld. lei.

« Succesul pe piata de capital, pentru noi, este rezultatul parteneriatelor de lunga durata incheiate cu clientii nostri. Atunci cand vin la noi, clientii cauta pe langa servicii de calitate, seriozitate si performanta. Stabilitatea si forta financiara de care dispune Active International reprezinta o garantie solida in relatia cu clientii nostrii», declara Mihaela Neagu, presedinta companiei.

Mihaela Neagu considera ca integrarea Romaniei in Uniunea Europeana, cresterea economica din ultimii ani si liberalizarea contului de capital deschid noi oportunitati de finantare prin intermediul pietei de capital, pentru companiile comerciale romanesti, precum si noi plasamente avantajoase pentru investitorii-persoane fizice.

Pentru anul 2005, Active International isi propune o crestere a cifrei de afaceri cu 80% fata de anul 2004, in contextul dublarii numarului de conturi active de tranzactionare de la 5500, la sfarsitul anului 2004, la aproape 10.000, in prezent. Aceasta reprezinta dovada clara a faptului ca romanii devin din ce in ce mai interesati de investitiile la bursa.

Infiintata in anul 1994, Active International implineste anul acesta, 8 ani de tranzactionare pe piata de capital din Romania si tot atatia ani de succese. In prezent societatea dispune de sase agentii in Bucuresti, Ramnicu Valcea si Galati, prin intermediul carora ofera o gama larga de servicii de investitii financiare ce se adreseaza atat clientilor persoane fizice cat si persoane juridice.

Despre Active International
Principalii actionari ai companiei Active International sunt NCH Investor Services Inc cu 50.967% si Compania Nationala Posta Romana cu 49%.
Corina State
Coordonator PR

Active International
Tel: 021 307 60 20
Fax: 021 307 60 24
www.active.ro

corina.state@active.ro
ACTIVE INTERNATIONAL
www.active.ro
Contact ACTIVE INTERNATIONAL