AOLN Organizează cea de-a VIII-a ediţie a Forumului Internaţional “Tinereţe şi speranţă”

AOLN Organizează cea de-a VIII-a ediţie a Forumului Internaţional “Tinereţe şi speranţă”

În perioada 24-30 Iulie 2006 Asociaţia Ortodoxă pentru o Lume Nouă Sibiu organizează cea de-a VIII-a ediţie a Forumului Internaţional ‘Tinereţe şi sperantă’ la Academia Mănăstirii Brâncoveanu Sâmbăta de Sus, o manifestare care face trimitere la subiecte legate de cultură, valori, credinţă.
AOLN Organizează cea de-a VIII-a ediţie a Forumului Internaţional “Tinereţe şi speranţă”
Forumul se organizează cu Înalta Binecuvântare a I.P.S.Sale Prof.univ.dr.Laurenţiu Streza, Mitropolitul Ardealului şi beneficiază de sprijinul nemijlocit al Mănăstirii Brâncoveanu, înscriindu-se în cadrul unor colaborări cu Asociaţia Internaţională Fondacio.
De-a lungul ediţiilor a fost consemnată prezenţa unor personalităţi din Franţa, Benin, Belgia, Liban, Ucraina, Moldova, Canada, Germania şi au fost remarcate intervenţiile unor distinşi invitaţi: P.S.Episcop Visarion Raşinăreanu, Mgr. Pascal N’Koue, Preacuviosul Părinte Teofil, Prof.univ.dr. Ilie Crăciun, D-l Radu Anton Roman, D-l Klaus Johannis, D-l Cristian Tabără, D-l Ion Onuc Nemeş, Prof.univ.dr. Constantin Enăchescu, D-l Dan Puric, D-l Costion Niculescu, Pr Cristian Popa, Pr.prof.univ.Dr.Vasile Grăjdian, Pr.lect.univ.dr. Constantin Necula etc.
Fiecare ediţie a Forumului a strâns laolaltă, în medie, 90 de tineri care au abordat diversele tematici centrate în jurul prieteniei, a tinereţei şi a speranţei.
Şi la această a VIII-a ediţie şi-au confirmat prezenţa peste 90 de participanţi precum şi o serie de oaspeţi de seamă: I.P.S. Mitropolit Laurenţiu Streza, Prof.univ.dr.Gabriel Liiceanu, Dr. Corneliu Bucur.
Organizarea ediţiei din acest an este posibilă datorită generosului sprijin acordat de către Banca Comerciala Romana (BCR), a ostenelii Pr. Stareţ Arhimandrit Ilarion Urs şi a contribuţiei Asociatiei Internationale Fondacio şi a firmei Sory din Sibiu.

Despre Asociatia Ortodoxa pentru o Lume Noua
Asociaţia Ortodoxă pentru o Lume Nouă Sibiu este axată pe programe şi proiecte care includ pe lângă organizarea întâlnirilor de tineri în cadrul proiectului “Dialoguri pentru credinţă” sau a Forumului Internaţional ‘Tinereţe şi sperantă’ şi activităţi de protecţie socială pentru care Asociaţia a fost acreditată, un exemplu elocvent al acestei implicări fiind proiectul “Tineri pentru tineri”
ASOCIATIA ORTODOXA PENTRU O LUME NOUA SIBIU
Str. Mitropoliei nr. 19, Facultatea de Teologie Andrei Saguna,
Camera 6, Tel. 0269-227862, 0269-234849
aoln.ro@gmail.com
ASOCIATIA ORTODOXA PENTRU O LUME NOUA
www.aoln.ro
Contact ASOCIATIA ORTODOXA PENTRU O LUME NOUA