Beneficii maxime cu eforturi minime: profitati de oferta speciala de training financiar online valabila pana la data de 31 august 2005.

Beneficii maxime cu eforturi minime: profitati de oferta speciala de training financiar online valabila pana la data de 31 august 2005.

ABC Training Consulting este un partener preocupat sa raspunda la toate cerintele exprimate de colaboratorii sai si a derulat, pe perioada verii, cursul de Management Financiar online , care a adus numeroase beneficii participantilor, atat din punctul de vedere al informatiilor asimilate, cat si din punctul de vedere al costurilor si flexibilitatii timpului alocat pregatirii profesionale.
Prezentarea generala a cursului online: Management Financiar

Obiectivul cursului
Scopul acestui program de training, cu caracter aplicativ, este dezvoltarea unui sistem de analiza, planificare si control a activitatii firmei prin intermediul instrumentelor de management financiar: analize si rapoarte specifice prin care informatiile financiar-contabile sunt prelucrate si prezentate in corelatie cu cerintele exprimate de managementul general al afacerii.

Tematica
1. Obiectivele generale si strategia firmei; planificarea financiara pe termen lung si scurt;
2. Analiza contului de profit si pierdere: rentabilitatea comerciala, marjele intermediare de rentabilitate (marja comerciala, valoarea adaugata), costurile fixe si costurile variabile, pragul minim de rentabilitate;
3. Analiza bilantului financiar, calculul si analiza indicatorilor de lichiditate, a gradului de indatorare si a indicatorilor de gestiune (durata medie de incasare a clientilor, durata medie de plata a furnizorilor, durata medie de stocare)
4. Elaborarea bugetelor de venituri si cheltuieli si a rapoartelor de control bugetar.

Beneficii
-dezvoltarea abilitatilor de analiza, planificare si control in activitatea economico-financiara
-crearea instrumentelor de management financiar: rapoartele interne adaptate la specificul activitatii firmei

Metodologie
-cursul este online, dureaza 4 saptamani
-capitolele de curs se livreaza saptamanal
-suportul de curs cuprinde: notiuni teoretice, aplicatii, formulare de lucru
-verificarea cunostintelor se face saptamanal prin intocmirea si predarea unor mini-proiecte
-se acorda asistenta permanenta pentru intelegerea notiunilor si aplicatiilor prezentate in suportul de curs

Pentru mai multe informatii si pentru inscriere, va rugam sa accesati si site-ul nostru de prezentare la adresa: http://www.abctrainingconsulting.ro – sectiunea Oferta Speciala.

Despre ABC Training Consulting
Prezentarea generala a firmei:

Firma ABC Training Consulting si-a propus sa ofere cele mai atractive servicii de training si consultanta pentru intreprinzatori, manageri si specialisti in scopul dezvoltarii unor afaceri durabile si profitabile, care sa faca fata celor mai mari provocari oferite de mediul economic.

Programele de training financiar se desfasoara sub forma de cursuri (open, in-house, on-line) si seminarii si pot fi adaptate cu usurinta la solicitarile exprimate de participanti, sunt interactive si se bazeaza pe prezentarea de aplicatii si studii de caz.

Serviciile de consultanta sunt oferite de specialisti cu o bogata experienta in implementarea managementului financiar si in dezvoltarea unui sistem propriu de raportare manageriala, adaptat permanent la nevoile reale de analiza, planificare si control a afacerii.

Persoana de contact:

Anda Racsa
Director General
0740.590.406

office@abctrainingconsulting.ro
ABC TRAINING CONSULTING
www.abctrainingconsulting.ro
Contact ABC TRAINING CONSULTING