BMG TRIUMFA DIN NOU!

BMG TRIUMFA DIN NOU!

Ieri seara s-au decernat la Roma premiile MTV Europe. Ne-am bucurat sa-i regasim printre castigatori pe Usher, Outkast, Britney Spears, Alicia Keys si Maroon 5.

BMG TRIUMFA DIN NOU!
OutKast si Usher, marii castigatori ai serii

Daca de la American Music Awards, Usher a plecat acasa cu 4 premii, nici la MTV Europe Awards nu s-a lasat mai prejos. El a fost desemnat castigator la categoriile: Cel mai bun artist al anului si Cel mai bun album (« CONFESSIONS »). “Ma mandresc ca am atat de multi fani; fara ei toate acestea nu ar fi posibile”, a declarat artistul.

Pe de alta parte, OutKast au castigat cel mai important premiu al serii – Cel mai bun cantec al anului – cu piesa “Hey Ya!”. Tot ei au luat si premiul pentru Cea mai buna trupa a anului si Cel mai bun videoclip.

Britney Spears a castigat premiul la categoria Cea mai buna artista a anului, iar Alicia Keys pentru Cel mai bun artist R’N’B.

Maroon 5 nu s-au dezmintit si, pentru a treia oara in acest an, au plecat acasa cu premiul pentru Cel mai bun debut ! « This Love » a cucerit toate inimile !!!

Cu siguranta ca din punct de vedere al numarului de premii, anul 2004 se mai poate numi anul Usher sau anul OutKast ! Si cu siguranta anul BMG!!!

BMG Entertainment este distribuita in Romania exclusiv de catre Nova Music Entertainment.

Despre Nova Music
Nova Music Entertainment – Casa de discuri si Productie muzicala (Bere Gratis, Parlament, VH2, Anna Lesko etc.). Licentiat exclusiv in Romania BMG Entertainment (Britney Spears, Justin Timberlake, Rod Steward, Blu Cantrell, Scorpions, HIM etc.). Detine magazinul Hi-Life de produse de inalta clasa (audio video: Marantz, Canton, Revox etc. si mobilier de lux Rolf Benz) situat in Calea Dorobantilor 135 – 145, Bucuresti
Adina Gheorghe
Project executive
Nova Music Entertainment
Dimitrie Pompei nr. 5, Sector 2, Bucuresti
Tel.: +4021-233-19-03
Fax: +4021-233-15-40
Mobil: 0722.16.14.21
0740.31.31.53

www.nme.ro
adina.gheorghe@nme.ro
NOVA MUSIC
www.nme.ro
Contact NOVA MUSIC