Costi alaturi de Alina in videoclipul piesei “Necazuri si suparari”

Costi alaturi de Alina in videoclipul piesei “Necazuri si suparari”

Costi a filmat saptamana trecuta un nou videoclip alaturi de Alina, un nou talent descoperit de el.
Spiritul de descoperitor de noi voci si noi talente a lui Costi nu se dezminte! El va aparea in curand intr-un nou videoclip unde interpreteaza in duet cu Alina, noua sa descoperire, un sensibil cantec de dragoste.

Decorul videoclipului ne aduce aminte de perioada medievala cei doi protagonisti purtand costume ale epocii respective. Videoclipul ni-i infatiseaza pe Alina si Costi ca doi indragostiti ce-si plang iubirea si suferinta prin cantec.

Filmarile, intinse pe durata a peste 20 de ore, s-au desfasurat intr-un studio al Stage Expert si au fost conduse de regizorul Florin Botea.

Videoclipul va fi unul de imagine iar trecerea dintre cadre va fi facuta prin intermediul unor tablouri cu rame speciale, de epoca.

Costi si Alina s-au simtit foarte bine la filmari pentru ca si-au intrat repede in rol. Ei s-au amuzat copios pe tot parcursul filmarilor de costumatiile de epoca pe care le purtau.
Nu a fost stabilit un buget initial pentru videoclip dar se pare ca suma cheltuielilor pentru realizarea lui a ajuns in jurul cifrei de 7000 de euro.

Piesa, creatie a lui Costi este inclusa pe albumul “Necazuri si suparari (Ale mele sunt mai mari)” pe care Alina il va lansa la sfarsitul lunii aprilie.

Despre Nova Music
Nova Music Entertainment – Casa de discuri si Productie muzicala (Bere Gratis, Parlament, VH2, Anna Lesko etc.). Licentiat exclusiv in Romania BMG Entertainment (Britney Spears, Justin Timberlake, Rod Steward, Blu Cantrell, Scorpions, HIM etc.). Detine magazinul Hi-Life de produse de inalta clasa (audio video: Marantz, Canton, Revox etc. si mobilier de lux Rolf Benz) situat in Calea Dorobantilor 135 – 145, Bucuresti
Adina Gheorghe
Project executive
Nova Music Entertainment
Dimitrie Pompei nr. 5, Sector 2, Bucuresti
Tel.: +4021-233-19-03
Fax: +4021-233-15-40
Mobil: 0722.16.14.21
0740.31.31.53

www.nme.ro
adina.gheorghe@nme.ro
NOVA MUSIC
www.nme.ro
Contact NOVA MUSIC