Din 4 septembrie, noul magazinul Massimo îşi deschide porţile

Din 4 septembrie, noul magazinul Massimo îşi deschide porţile

În data de 4 septembrie 2004, în complexul Iulius Mall din Iaşi, et. II, îşi va deschide porţile noul magazin Massimo.
Noul Massimo îşi primeşte clienţii într-un spaţiu cu un design nou şi prietenos şi cu produse într-o mult mai mare varietate. Zonele special amenajate cu vestimentaţie pentru femei şi pentru bărbaţi vor transforma cumpărãturile într-o experienţă intimă şi plăcută pentru amândoi.

“Dacă până acum ne-am obişnuit clienţii cu produse de marcă pentru bărbaţi, am considerat că este momentul să oferim şi persoanelor de sex feminin plăcerea de a cumpăra vestimentaţie de cea mai bună calitate, dintr-un magazin amenajat la standarde occidentale”, declară d-na. Fenechiu, director general Massimo.

Oferta magazinului este extrem de variată, de la ţinute business, costume de cocktail şi pentru ocazii diverse, la vestimentaţie sport, casual, topuri elegante care se pretează în aceeaşi măsură ţinutelor de zi şi de seară. Colecţiile de la renumite case de modă româneşti şi creatori internaţionali vor fi actualizate în permanenţă şi adaptate modei şi sezonului.

Materialele din care sunt confecţionate produsele de la Massimo sunt de cea mai bună calitate, materiale naturale, materiale tratate împotriva şifonării şi pătării, combinaţii cu lycra, create pentru a păstra o ţinută impecabilă pe parcursul întregii zile.

Accesoriile ce se găsesc în noul Massimo pot satisface şi cele mai exigente gusturi feminine: poşete, curele, portofele, umbrele, eşarfe, toate asortate cu vestimentaţia.

Un element nou pe care îl aduce noul Massimo este posibilitatea oferită clientelor de a-şi achiziţiona separat produsele şi alcătui singure compleul, dintr-o mare varietate de pantaloni, fuste, bluze, rochii, taioare, din materiale şi mărimi diferite.

Pe lângă extinderea şi pe piaţa produselor de damă, noul magazin oferă servicii suplimentare de consultanţă în alegerea celor mai potrivite soluţii de cumpărare, precum şi servicii post-vânzare de retuş gratuit pentru anumite produse, în max. 24 h.

Noul Massimo promovează concepte ce se pot regăsi în noutate, eleganţă, dorinţa de a fi diferit de ceea ce există deja.

Despre SC FENE GRUP SA
Massimo este parte a SC Fene Grup SA, grup din Iasi care activeaza in mai multe domenii de activitate.
Massimo s-a lansat in anul 2001 si s-a consacrat ca singurul magazin din Iasi care ofera barbatilor atît vestimentatie clasica si sport, apartinând renumitelor case de moda Versace, Zegna, Dolce & Gabbana, Pierre Cardin, Armani, Gianfranco Ferre, Trussardi, cât si tinute de ceremonie.

Constanta Pravat
Director PR
tel. 0232-277806
fax 0232-277807
marketing@fene.ro
SC FENE GRUP SA
www.fene.ro
Contact SC FENE GRUP SA