Imprimeria Nationala a fost desemnata drept cel mai bun producator de tiparituri de securitate

Imprimeria Nationala a fost desemnata drept cel mai bun producator de tiparituri de securitate
locul I la Sectiunea “Tiparituri de securitate” in cadrul Concursului de acordare a premiilor de specialitate de calitate a tipariturilor si ambalajelor, desfasurat pe perioada Targului Printshow. Premiul vine ca o recunoastere in plus a performantelor obtinute de C.N Imprimeria Nationala SA in ultimii ani si a calitatii produselor sale.
Reamintim ca in luna mai, anul trecut, Imprimeria Nationala a obtinut la Zurich- Elvetia trofeul INTERNATIONAL AWARD FOR BUSINESS LEADERSHIP& PRESTIGE si insigna de aur “Global Quality Management” datorita prestigiului si pozitiei de lider in domeniul sau de activitate . Tot anul trecut, in luna iunie, in cadrul Celui de-al Treilea For International despre Excelenta in Afaceri, organizat de catre Fundatia pentru Excelenta in Practica Afacerilor, Imprimeriei Nationale I s-a decernat medalia de aur pentru Excelenta in Practica Afacerilor .
In data de 28 noiembrie 2005, Imprimeria Nationala va fi prezenta la Madrid- Spania, pentru a primi trofeul INTERNATIONAL AWARD FOR EXCELLENCE IN PRODUCTS&SERVICES.
Materialele cu care Imprimeria Nationala a participat la concursul organizat in cadrul Targului de Tipar sunt expuse pana la data de 24 septembrie la standul 133 de la etajul 1 al complexului expozitional Romexpo.

Despre Compania Nationala Imprimeria Nationala SA;Asociatia Romana pentru Combaterea Contrafacerilor
Compania Nationalã “Imprimeria Nationalã” – S.A., în calitatea sa de producãtor cu titlu de exclusivitate a hârtiilor de valoare de natura timbrelor, banderolelor sau etichetelor utilizate la marcarea produselor supuse accizelor, formularelor tipizate cu regim special, certificatelor de trezorerie, bonurilor de tezaur, timbrelor fiscale, formularelor pe suport electronic este unul dintre factorii principali care contribuie nemijlocit la stabilirea, implementarea si ajustarea politicilor macroeconomice ale Ministerului Finantelor Publice
Corina Ozon
Specialist in Relatii publice
tel 0722 667 880
ozon@rain.ro
COMPANIA NATIONALA IMPRIMERIA NATIONALA SA;ASOCIATIA ROMANA PENTRU COMBATEREA CONTRAFACERILOR
www.cnin.ro;www.anticontrafaceri.org
Contact COMPANIA NATIONALA IMPRIMERIA NATIONALA SA;ASOCIATIA ROMANA PENTRU COMBATEREA CONTRAFACERILOR