joi/17 februarie/Finanţe transnaţionale/Costea Munteanu, Alexandra Horobeţ /Editura All Beck/Bucureşti

joi/17 februarie/Finanţe transnaţionale/Costea Munteanu, Alexandra Horobeţ /Editura All Beck/Bucureşti

Fisiere atasate:3681-finantele.jpg
Singura carte de profil ce trateaza mecanismele deciziei economice.
Cartea pune în evidenţă cadrul conceptual şi setul de raţionamente financiare cheie ale corporaţiei transnaţionale, încercând să identifice mecanismele de formulare a deciziilor economice – de investire, alocare, finanţare – şi să familiarizeze cititorul român cu cele mai recente curente de gândire pe această temă. Astfel de cunoştinţe specifice sunt necesare managerilor financiari, analiştilor financiari, consilierilor de plasamente investiţionale, brokerilor şi dealerilor pe piaţa de capital, dar si celor din mediul academic.

Până la această dată, cartea “Finanţe transnaţionale” este singura din literatura economică de profil de la noi, celelalte cărţi existente pe piaţă tratând domeniul mai general al finanţelor firmei. Cartea pune accentul pe mărimea firmei şi pe faptul că acţionează la nivel internaţional, prezentându-se în detaliu mecanismele specifice de operare.

“Finanţele Transnaţionale” se adresează, în primul rând, economiştilor profesionişti (cercetători, universitari) interesaţi de problemele finanţelor internaţionale în general (dar şi, de exemplu, de fenomenul globalizării), cât şi de managementul financiar internaţional, în particular.

Numeroasele aplicaţii numerice, cazuri ilustrative şi studii de caz ce sunt inserate de-a lungul analizei, fac această carte utilă şi practicienilor (analişti financiari şi manageri financiari din firmele româneşti cu participare străină de capital sau care derulează tranzacţii investiţionale cu firmele străine pe piaţa românească sau pe pieţe străine).

Despre Editura C.H. Beck
Aparută în 1998, ca urmare a asocierii dintre grupul românesc al Editurilor All şi casa germană de editură C.H. Beck, Editura All Beck a câştigat încrederea unui segment în creştere de cititori de literatură juridică şi economică de specialitate. All Beck este în prezent cea mai mare editură de carte juridică şi economică din România. În 5 ani de funcţionare Editura All Beck a reuşit să publice aproximativ 800 de titluri într-un tiraj de peste 1.000.000 de exemplare. Obiectivul editurii pentru anul 2005 este să păstreze prima poziţie pe piaţa de literatură juridică, oferind clienţilor informaţii din cele mai variate domenii ale dreptului, prezentate simplu si elegant.
Editura All Beck
Adresa: Str. Serg. Nutu Ion, nr. 2, sector 5
Bucuresti
Tel: 021.335.32.12
Fax: 021.335.32.18
dianam@beck.ro
EDITURA C.H. BECK
www.beck.ro
Contact EDITURA C.H. BECK