KARMA – la debut “IN JURUL LUMII”

KARMA – la debut “IN JURUL LUMII”

Lansate in cadrul Turneului National “Anna Lesko – Pentru tine”, fetele de la Karma pornesc “IN JURUL LUMII” cu albumul lor de debut!
KARMA – la debut

Fetele de la Karma nu au stat pe ganduri si au plecat in calatorie! In cadrul mult mediatizatului Turneu National “Anna Lesko – Pentru tine” Karma a cantat in deschidere. In acest turneu, Ella, Amalia si Anca si-au prezentat piesele, inregistrate in studioul lui Marius Moga, direct publicului, cel mai sever observator. Iar pentru ca publicul a spus “da” si a fost incantat de piesele superbe, albumul “IN JURUL LUMII” s-a lansat pe piata la jumatatea lunii iulie. La scurt timp dupa intoarcerea din turneu, fetele de la Karma au plecat in Dobrogea unde au filmat si pe mare si pe uscat primul lor videoclip “In jurul lumii”, sub comanda directa a regizorului Marian Crisan.
Albumul a fost inregistrat in studioul Sunrise Music sub atenta indrumare al lui Marius Moga ce semneaza integral piesele de pe album.

Despre Nova Music
Nova Music Entertainment – Casa de discuri si Productie muzicala (Bere Gratis, Parlament, VH2, Anna Lesko etc.). Licentiat exclusiv in Romania BMG Entertainment (Britney Spears, Justin Timberlake, Rod Steward, Blu Cantrell, Scorpions, HIM etc.). Detine magazinul Hi-Life de produse de inalta clasa (audio video: Marantz, Canton, Revox etc. si mobilier de lux Rolf Benz) situat in Calea Dorobantilor 135 – 145, Bucuresti
Adina Gheorghe
Project executive
Nova Music Entertainment
Dimitrie Pompei nr. 5, Sector 2, Bucuresti
Tel.: +4021-233-19-03
Fax: +4021-233-15-40
Mobil: 0722.16.14.21
0740.31.31.53

www.nme.ro
adina.gheorghe@nme.ro
NOVA MUSIC
www.nme.ro
Contact NOVA MUSIC