Lansarea creditului Ipotecar / Imobiliar Special Casa si a creditului de consum Magnum

Lansarea creditului Ipotecar / Imobiliar Special Casa si a creditului de consum Magnum

Incepand de saptamana trecuta, Daewoo Bank si-a imbunatatit oferta de creditare pentru persoane fizice cu doua noi produse. Este vorba de un creditul imobiliar / ipotecar SPECIAL CASA si de creditul pentru cheltuieli curente nenominalizate MAGNUM.

Creditul ipotecar / imobiliar SPECIAL CASA este destinat persoanelor fizice cetateni romani pentru cumpararea / construirea/ modernizarea de locuinte (apartamente, case) si cumpararea de terenuri. Creditul se acorda in Lei pe o perioada de minim 1 an, maxim 15 ani, iar valoarea finantata este de 1,000 Euro, echivalent Lei, suma maxima fiind nelimitata.

Dobanda este fixa-14% p.a. (DAE pentru un credit acordat pe 180 luni este de 16,76%) si este revizuibila de catre Banca in functie de evolutia pietei dobanzilor.

Avansul solicitat de Daewoo Bank este de minim 25% pentru creditul ipotecar si minim 10% pentru creditul imobiliar. Garantiile solicitate sunt ipoteca de rangul I asupra imobilului achizitionat in cadrul creditului ipotecar sau asupra unui alt imobil in cazul creditului imobiliar si polita de asigurare pentru toate riscurile asupra imobilului incheiata pe toata perioada creditului si cesionata in favoarea bancii.

Creditul MAGNUM este un credit de cheltuieli curente nenominalizate acordat in Lei pe o perioada maxima de creditare de pana la 15 ani si se adreseaza persoanelor fizice. Limita de creditare este una dintre cele mai generoase in acest moment pe piata creditelor de cheltuieli curente: 60,000 Euro, echivalent Lei.

Dobanda este fixa-15,5% p.a.(DAE pentru un credit acordat pe 180 luni este 18,49%) si este revizuibila de catre Banca in functie de evolutia pietei dobanzilor.

In cazul creditului MAGNUM, Daewoo Bank nu solicita avans sau asigurare de viata. Garantiile pe care clientii trebuie sa le aduca pentru acordarea creditului sunt ipoteca de rang I asupra unui imobil proprietate personala sau proprietate a unei rude de gradul I (parinti, frati) si polita de asigurare pentru toate riscurile asupra imobilului incheiata pe toata perioada creditului si cesionata in favoarea bancii.

In ambele situatii rambursarea in avans este permisa oricand, partial sau integral si nu este comisionata.

Cu aceste doua credite Daewoo Bank intra in competitie pe piata creditelor retail pe termen lung, fiind primele produse de creditare pe care banca le acorda pe o perioada de 15 ani.

Urmeaza ca Banca sa relanseze in cadrul Targului EXPOINVEST si alte produse de creditare destinate persoanelor fizice: credite pentru nevoi personale nenominalizate pe termen mediu, pentru achizitionarea de bunuri de folosinta indelungata si pentru achizitionarea de automobile.

Despre Daewoo Bank
Pentru informatii suplimentare, Banca sta la dispozitia clientilor sai prin INFO Daewoo Bank, numar de telefon cu apel gratuit 0800 800 112.

Compartimentul Marketing
Banca Daewoo (Romania) S.A.
Bd. Unirii, Bloc E4a, Tronson 1, Sector 3
030826 Bucuresti
Tlf.: 201.19.30; Fax: 201.19.31
TELVERDE 0800 800 112
office@daewoobank.ro
DAEWOO BANK
www.daewoobank.ro
Contact DAEWOO BANK