New Kopel Romania a organizat primul seminar de leasing operational

New Kopel Romania a organizat primul seminar de leasing operational

Marti, 29.11.2005, in incinta hotelului Marriott, a avut loc primul seminar de leasing operational din Romania, intitulat “ Operational Leasing – Best car fleet managament solution”, organizat de compania New Kopel Romania in parteneriat cu Saptamana Financiara.
Seminarul a avut ca scop explicarea si aprofundarea notiunii de leasing operational, ce inseamna leasing-ul operational si cum poate fi folosit in avantajul clientului.
La seminar au participat dl. Mihai Tanasescu – Presedinte al Comisiei pentru Buget, Finante si Banci, d-na. Gratiela Iordache – Vicepresedinte al Comisiei pentru Buget, Finante si Banci, invitati din mass media si din mediul afacerilor.

“Am organizat acest seminar pentru ca leasingul operational este un concept nou pe piata din Romania si ne-am gandit sa-l aducem mai aproape de potentialii nostri clienti. Credem ca mediul de afaceri romanesc este pregatit pentru acest tip de servicii si in scurt timp multe companii for constientiza nevoia externalizarii managementului flotei auto.”, a declarat Dudy Perry – Director General, New Kopel Romania.

Despre CuBon

New Kopel face parte din grupul israelian “Shlomo Group”. Acesta detine si controleaza companii din diverse domenii : infrastructura, santiere navale, proprietati imobiliare si din industria autovehiculelor
Grupul “Shlomo” are un numar de 2000 de angajati, detine cea mai mare flota de masini din Israel – 42.000 vehicule, 90 de garaje si achizitioneaza 15% din totalul masinilor vandute in Israel.
Cifra de afaceri a grupului Shlomo pentru anul 2004 a depasit 520 milioane dolari.

Georgeta Popescu
cubon@xnet.ro
CUBON
www.cubon.ro
Contact CUBON