“Once for three” Germanos declina in toate cele trei tari conceptul creativ Publicis Romania

“Once for three” Germanos declina in toate cele trei tari conceptul creativ Publicis Romania

Astazi este prima zi a campaniei de primavara ”Traieste primvara cu ultimele noutati in tehnologie”, cea mai noua platforma de comunicare dezvoltata de Publicis Romania. Un lucru important si demn de retinut, il reprezinta faptul ca aceasta platforma a campaniei a fost creata initial pentru Germanos, filiala din Romania, fiind preluata ulterior la nivel regional de catre toate cele 3 tari europene in care reteaua de magazine Germanos activeaza, si anume: Macedonia, Bulgaria si Polonia. Este pentru a treia oara cand Pubicis Romania exporta un concept Germanos la nivel regional.
“Once for three” Germanos declina in toate cele trei tari conceptul creativ Publicis Romania
Suporturile de comunicare care sustin intreaga campanie cuprind un spot tv si comunicare “in store”. Fiind vorba de unul dintre cei mai mari retaileri de pe piata romaneasca ai telefoniei mobile, campania se adreseaza in special tinerilor din toate orasele tarii in care Germanos detine magazine si care sunt pasionati de noutati in materie de comunicatii mobile. La toate punctele de vanzare, creatia Publicis Romania se remarca prin simplitate si tonul direct al comunicarii.

”In comunicarea de retail, trebuie sa te exprimi cat mai direct si mai simplu pentru a fi perceput de catre consumatori, altfel, creatia ta rista sa treaca neobservata” a declarat Alexandru Dobrescu (Art Director) din partea Publicis Romania.

Proiectul dezvoltat de Publicis Romania pentru clientul Germanos a insemnat formarea unor echipe alcatuite astfel: Alina Soci (Marketing Manager), Stefania Creata (Asistant Marketing Manager).din partea clientului, si Radu Luca – Group Account Director, Madalin Durca – Account Manager, Oana Safta – Account Executive, Alex Dobrescu – Art Diretor si Magda Stanciu – Copywriter din partea agentiei.

Despre publicis
Publicis Romania este una dintre cele mai mari agentii de publicitate full-service din Romania care a fost infiintata in 1995 si detine in portofoliu clienti precum: Averea, Banca Romaneasca, British Airways, Domeniile Tohani, Groupe Seb, Germanos, Garnier, HP, Holcim, L’Oreal, Renault, OMV, Podravka SAB Miller, Ulker, Vel Pitar, Wienerberger, Whirlpool etc.
Razvan Durlan
PR Manager

PUBLICIS RELATIONS

40, Popa Soare Str., Bucharest 2, Romania
Phone: (4021)3100641, Fax (4021)3100649

razvan.durlan@publicis-relations.ro