Primul portal de contabilitate din România

Primul portal de contabilitate din România

Poziţionat ca 100% contabilitate, portalul www.conta.ro oferă soluţii practice la probleme specifice, cum ar fi: impozitul pe profit, plata impozitelor şi taxelor, interpretarea legilor, schimbările legislative, aplicarea Standardelor Internationale de Contabilitate etc.
conta.ro este singurul portal care pune la dispoziţia clienţilor săi consultanţă contabilă gratuită, precum si accesul gratuit la informaţii de interes pentru orice contabil.
Utilizatorii conta.ro au acces la noutăţile legislative, testele, studiile de caz şi numeroasele exemple din contabilitate prezente pe site. În plus, pot găsi cu uşurinţă termenii financiar-contabili, de care au nevoie, în dicţionarul conta.ro – singurul dicţionar on line din domeniu. Toate aceste informaţii prezentate profesionist şi pe înţelesul tuturor, sunt puse la dispoziţia utilizatorilor de către o echipă de experţi contabili care lucrează, începând cu această toamnă, pentru portalul www.conta.ro.
În numai 1 săptămână de la lansarea sa, conta.ro a obţinut deja o creştere cu 30% a numărului de vizitatori faţă de numărul vizitatorilor aferenţi vechiului format al siteului.

Despre My Web Master
Realizarea portalului aparţine tinerei echipe de la MWM, din al cărei portofoliu mai fac parte site-urile: www.bileteavion.ro ; www.bileteautocar.ro ; www.iturism.ro ;
My Web Master
Pavel Alexandru
+40-21-3215651
info@mwm.ro
MY WEB MASTER
www.conta.ro
Contact MY WEB MASTER