Realitatea TV te face jucator la Bursa

Realitatea TV te face jucator la Bursa

Realitatea Bursiera – singura emisiune televizata despre Bursa din Romania – adreseaza publicului roman provocarea de a castiga la Bursa fara a-si risca propriii bani, in cadrul unui concurs on line care incepe luni, 3 octombrie 2005.
Realitatea TV lanseaza luni, 3 octombrie 2005, invitatia de a intelege mecanismele investitiei la Bursa prin aplicarea lor directa si imediata.
Emisiunea Realitatea Bursiera, difuzata in fiecare zi intre orele 11,30 – 12,00 invita publicul din Romania sa tranzactioneze actiuni la Bursa fara a-si risca propriii bani, in fiecare saptamana, 5 romani intrand in posesia unui cont in valoare de 2,500 RON pe care ii vor putea investi la Bursa.
Astfel, in fiecare zi, de luni pana vineri inclusiv, intre orele 11,30 si 14,30 telespectatorii vor fi invitati sa raspunda unui set de 5 intrebari referitoare la Bursa, care vor fi adresate atat in timpul emisiunii, intre orele 11,30 si 12,00, cat si on-line, pe site-ul www.realitatea.tv, unde vor putea sa si raspunda. La sfarsitul fiecarei saptamani, vor fi desemnati automat 5 castigatori, singura conditie fiind ca raspunsurile lor sa fie corecte in fiecare zi a saptamanii. Principiul selectiei castigatorilor va fi “primul venit – primul servit.”
Fiecare castigator va intra in posesia unui cont de 2,500 RON cu ajutorul caruia va putea face investitii la Bursa, tranzactionand on-line si fiind consiliat de o companie de brokeraj.

Despre Tempo Advertising
Despre emisiunea Realitatea Bursiera
Emisiunea reprezinta o premiera absoluta in Romania, avand misiunea de crea o „cultura a bursei” in tara noastra.
Realitatea bursiera este conceputa si prezentata de Sorin Freciu, unul dintre cei mai valorosi brokeri din Romania. Emisiunea este difuzata de luni pana vineri inclusiv si prezinta toate informatiile despre tranzactiile financiare ale zilei, propunandu-si sa transforme publicul telespectator intr-un adevarat investitor la Bursa.
Realitatea Bursiera are in fiecare zi cate un invitat, alaturi de care Sorin Freciu analizeaza tendintele pietei si comenteaza valorile actiunilor listate la Bursa, publicul fiind conectat in timp real la sedintele bursiere. In plus, telespectatorii au la dispozi]ie un site dedicat, unde vor putea sa cumpere si sa vanda actiuni , exersand astfel arta de a castiga bani la Bursa.

Eliza Rogalski
PR Manager
TEMPO
eliza.rogalski@tempoadvertising.ro
TEMPO ADVERTISING
www.tempoadvertising.ro
Contact TEMPO ADVERTISING