Revista EuroLider il aduce pe Lech Walesa, laureatul Premiului Nobel pentru Pace, la Bucuresti

Revista EuroLider il aduce pe Lech Walesa, laureatul Premiului Nobel pentru Pace, la Bucuresti

Revista EuroLider organizeaza in perioada 17 – 19 octombrie 2005, la World Trade Center Bucuresti, Hotel Sofitel si Hotel Howard Johnson, Forumul Regional „Liderii Noii Europe”
Revista EuroLider l-a invitat la Bucuresti pe Lech Walesa, fostul Presedinte al Poloniei. Acesta va vorbi in cadrul forumului regional ” Liderii Noii Europe ” despre economie, politica si Europa unita.

„Vreau sa vin in Romania, spune Lech Walesa, tara care a platit scump rasturnarea regimului comunist. Iata ca acum este pe punctul de a intra in Uniunea Europeana si se confrunta cu probleme de adaptare economica si politica. Cred ca experienta poloneza le poate fi utila romanilor”.

Alaturi de laureatul Premiului Nobel, politicieni si liderii marilor industrii din Romania si din regiune isi vor prezenta propria viziune si propriile propiecte.

Printre key speakeri se numara: Calin Popescu Tariceanu, Prim Ministrul Romaniei, Codrut Seres, Ministrul Economiei si Comertului, Sulfina Barbu, Ministrul Mediului si Gospodaririi Apelor, Anca Boagiu, Ministrul Integrarii Europene, alaturi de Jonathan Scheele, Seful Delegatiei Comisiei Europene, Baroneasa Emma Nicholson, Vicepreşedintele Comisiei pentru Afaceri Externe din Parlamentul European.

Forumul este un eveniment organizat pentru elita businessului, a liderilor de opinie din domeniile cheie ale economiei nationale si regionale, precum energie, petrol si gaze, mediu, infrastructura, transporturi, securitate si geopolitica. Se adreseaza si top management-ului companiilor interesate de promovarea afacerii si companiilor straine interesate de a investi in economia romaneasca.

Acest eveniment este primul dintr-o serie de forumuri economice organizate de EuroLider in Romania si in tarile Noii Europe. EuroLider este singura revista din Romania care identifica si promoveaza liderii si strategiile lor. Intentia declarata a revistei este sa transforme Bucurestiul in tribuna marilor dezbateri europene.

Despre Media ON
Cu o experienta internationala castigata in cei 10 ani de activitate – care au insemnat peste 500 de evenimente organizate in marile capitale ale lumii si in Romania – grupul de presa si comunicare Media ON/Forum Invest este liderul pietei romanesti ca organizator de forumuri interne si internationale.

Larisa Ionescu

021 2107769
0788158452
larisa.ionescu@mediaon.on
www.investromania.ro
Director Media
Conferintele Media On

MEDIA ON
www.baniinostri.ro
Contact MEDIA ON