REZERVA ARTISTII PE INTERNET LA WWW.STARMANAGEMENT.RO

REZERVA ARTISTII PE INTERNET LA WWW.STARMANAGEMENT.RO

Pentru prima oara in Romania a fost introdus sistemul de rezervare al artistilor pentru concerte sau spectacole prin intermediul internetului.
REZERVA ARTISTII PE INTERNET LA WWW.STARMANAGEMENT.RO

Cei care acceseaza site-ul www.starmanagement.ro au acum sansa sa-si rezerve artistii preferati pentru concerte sau spectacole prin intermediul internetului. Directorului agentiei de management si impresariat artistic Star Management, Zoli Toth de la Sistem, i-a venit ideea de a realiza aceasta optiune pe pagina de internet din dorinta de a veni in sprijinul organizatorilor de concerte.
« Organizatori de evenimente au enorm de multe lucruri de care trebuie sa tina seama in organizarea unui show. Acest lucru sunt convins ca le va veni in ajutor pentru ca este prima oara cand poti foarte simplu sa iti rezervi orice artisti doresti doar pe un singur site. Nu trebuie sa mai dai 100 de telefoane ca sa te interesezi cine de cine se ocupa, care sunt preturile si asa mai departe. De acest lucru ne ocupam noi acum. Persoana care face rezervarile trebuie doar sa completeze un formular si sa astepte apoi telefonul nostru. Este foarte simplu acum sa poti aduce la tine in oras orice trupa sau orice artist care iti place doar accesand www.starmanagement.ro », ne explica Zoli cum functioneaza acest nou sistem.

Despre STAR MANAGEMENT
STAR MANAGEMENT este cea mai tanara agentie de management si impresariat. S-a infiintat la jumatatea lunii februarie 2004.

STAR MANAGEMENT isi propune sa ofere asistenta artistilor sai in ce priveste relatiile acestora cu toate institutiile cu care interactioneaza – case de discuri, mass-media, organizatori de spectacole etc.

Echipa STAR MANAGEMENT este formata din profesionisti ai music business-ului dintre care unul dintre cei mai in voga artisti ai momentului – Zoli (Sistem). Succesul lui poate fi si succesul tau.

Cu STAR MANAGEMENT nu va trebui sa fii decat un STAR, de restul se va ocupa echipa ta.

Adina Gheorghe
Specialist in Relatii Publice
Departament de PR
Star Management
tel/fax: 021/322.00.52
mobil +40.722.16.14.21
www.StarManagement.ro