-RIO doreste sa cante pentru lotul national de gimnastica al Romaniei

T-RIO doreste sa cante pentru lotul national de gimnastica al Romaniei

Vestea ca este posibil sa vina in Romania in turneul de promovare al albumului lor de debut “CHOOPETA” le-a facut pe fetele de la T-Rio sa isi indrepte si mai mult atentia spre tara noastra.

T-RIO doreste sa cante pentru lotul national de gimnastica al Romaniei
Urmarind Olimpiada de la Atena, surorile triplete au fost foarte impresionate de echipa feminina de gimnastica a Romaniei, de puterea de concentrare si de efortul depus de fetele noastre de aur. Thaïsa, Thaïna si Thayana isi doresc ca gimnastele sa participe la concertul ce-l vor sustine in Romania. “Am putea sa sustinem un concert intreg numai pentru ele pentru a le arata in acest sens cat de mult ne-au placut. Toata viata doar au muncit… cred ca acum au si ele nevoie de putina distractie si de un concert dedicat lor.”, spun cele trei surori care se afla in acest moment pe locul 6 in topul de vanzari european (Billboard EUROCHARTS) cu single-ul “CHOOPETA (Mama Eu quero)”. (Topul de vanzari european se este obtinut prin compilarea topurilor de vanzari din 18 tari europene.)
In Romania , dupa doar cinci saptamani de top single-ul “CHOOPETA (Mama Eu quero)” se afla in RT100 pe locul 29, in urcare. Pentru cine nu-si mai aduce aminte RT100 are la baza compilarea topurilor trimise de statiile locale de radio din Romania.
Albumul distribuit in Romania de Nova Music se gaseste in toate magazinele de specialitate pe caseta audio si pe CD.
Partener Media: Radio 21

Despre Nova Music
Nova Music Entertainment – Casa de discuri si Productie muzicala (Bere Gratis, Parlament, VH2, Anna Lesko etc.). Licentiat exclusiv in Romania BMG Entertainment (Britney Spears, Justin Timberlake, Rod Steward, Blu Cantrell, Scorpions, HIM etc.). Detine magazinul Hi-Life de produse de inalta clasa (audio video: Marantz, Canton, Revox etc. si mobilier de lux Rolf Benz) situat in Calea Dorobantilor 135 – 145, Bucuresti
Adina Gheorghe
Project executive
Nova Music Entertainment
Dimitrie Pompei nr. 5, Sector 2, Bucuresti
Tel.: +4021-233-19-03
Fax: +4021-233-15-40
Mobil: 0722.16.14.21
0740.31.31.53

www.nme.ro
adina.gheorghe@nme.ro
NOVA MUSIC
www.nme.ro
Contact NOVA MUSIC