Uniunea Bisericilor Crestine Baptiste din Romania anunta lansarea paginii web

Uniunea Bisericilor Crestine Baptiste din Romania anunta lansarea paginii web

Uniunea Bisericilor Crestine Baptiste din Romania anunta lansarea paginii web a Cultului Baptist din Romania. Pagina web reprezinta una din modalitatile prin care persoanele si institutiile interesate pot afla informatii din mediul baptist românesc și internațional.
Uniunea Bisericilor Crestine Baptiste din Romania anunta lansarea paginii web a Cultului Baptist din Romania. Pagina web reprezinta una din modalitatile prin care persoanele si institutiile interesate pot afla informatii din mediul baptist românesc și internațional. Conducerea Uniunii Bisericilor Baptiste din Romania a pus la disozitia persoanelor interesate posibilitatea de a interactiona prin intermediul formularului de contact.

Uniunea Bisericilor Baptiste din România este membru al European Baptist Federation si al Baptist World Alliance, organizatii care reunesc peste 200 de organizatii baptiste nationale si regionale din toata lumea, insumand aproape 50 de milioane de credinciosi. În prezent există aproximativ 100 000 de credinciosi baptişti botezati, iar conform recensamantului national din anul 2002, un număr de 130 000 de cetateni romani au declarat ca apartin confesiunii crestine baptiste.

Uniunea Baptista din România este organizata si functioneaza pe baza unui Statut propriu, iar din punct de vedere al doctrinei, baptiştii îşi afirmă unitatea şi convingerile prin Marturisirea de Credinta Baptista. Statutul de organizare si functionare al Cultului Crestin Baptist a fost revizuit în mai multe rânduri, ultima revizuire fiind cea adoptata la Congresul Cultului din 17-18 mai 2007.

Despre Uniunea Baptista din Romania
Str Dambovitei 9-11
Bucuresti
Ruben Ologeanu
Str Dambovitei 9-11
UNIUNEA BAPTISTA DIN ROMANIA
www.uniuneabaptista.ro
Contact UNIUNEA BAPTISTA DIN ROMANIA