Tehnologia Axis Scene Intelligence – analiza video la cel mai inalt nivel

Compania Axis anunta lansarea Axis Scene Intelligence, o tehnologie de ultima generatie ce combina un sistem avansat de procesare a imaginilor cu solutiile de analiza la marginea retelei si invatarea profunda.

Tehnologia utilizeaza algoritmi antrenati in medii reale pentru a oferi metadate valoroase chiar si in conditii de supraveghere dificile, precum luminozitatea redusa. Tehnologia Axis Scene Intelligence foloseste expertiza acumulata in decursul a zeci de ani de experienta in procesarea imaginilor. Rezultatul consta intr-un flux ideal de date de intrare, pentru o performanta optima cu un numar minim de alarme false.

Tehnologia Axis Scene Intelligence utilizeaza expertiza companiei Axis in procesarea imaginilor si a datelor la marginea retelei, si foloseste un SoC conceput de companie la nivel intern, care include o unitate de procesare cu invatare profunda (DLPU), pentru a oferi elementele de baza necesare in crearea de solutii performante de analiza la marginea retelei.

Solutiile de analiza la marginea retelei reduc latenta si garanteaza acuratetea. In plus, genereaza economii de costuri prin reducerea numarului de servere necesare. Deoarece sunt trimise doar imaginile video relevante, necesarul de latime de banda si capacitate de stocare este, de asemenea, redus.

Avantajele principale includ:

  • Performanta optima in analiza;
  • Numar minim de alarme false;
  • Suport pentru clasificarea detaliata a obiectelor;
  • Facilitarea cautarilor in timeline;
  • Economie de costuri, latime de banda si capacitate de stocare.

Metadatele obtinute cu ajutorul tehnologiei Axis Scene Intelligence faciliteaza cautarile criminalistice in cadrul imaginilor video transmise in direct sau inregistrate. Datorita interfetelor de metadate deschise si conformitatii cu standardele ONVIF, tehnologia Axis Scene Intelligence adauga valoare oricarui sistem de video management (VMS). Drept urmare, clientii pot alege orice sistem VMS care este adecvat scopurilor proprii, indiferent daca este oferit de Axis sau de un tert.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de retea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces, interfoane video si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com.

Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *