Mercusys anunță reduceri de Black Friday pentru produse cu tehnologii de top

București, 11 noiembrie 2022 – Mercusys, brand specializat în furnizarea dispozitivelor și accesoriilor esențiale de rețea cu scopul de a oferi acces excelent la internet pentru cât mai mulți oameni anunță reduceri de Black Friday pentru o serie de echipamente foarte performante din portofoliul companiei. Acestea vor putea fi achiziționate cu prețuri speciale, în așa fel încât utilizatorii să se poată bucura de echipamente accesibile care integrează cele mai noi tehnologii.

Anul acesta, dispozitivele vedetă ale acestei perioade sunt routerele, inclusiv dispozitive compatibile Wi-Fi 6, sistemele Mesh Gigabit din gama Mercusys Halo, dar și dispozitivele din categoria range extenderelor sau switch-urilor.
„Continuăm să ducem mai departe și anul acesta misiunea de a le oferi clienților noștri dispozitive performante la prețuri extrem de accesibile, iar Black Friday este un moment cheie pentru noi, din această perspectivă. Ceea ce ne dorim este ca tehnologia să devină cât mai la îndemână pentru tot mai mulți oameni, inclusiv standarde de top, precum Wi-Fi 6. Astfel, anul acesta am pregătit reduceri pentru produse care pot oferi conexiuni puternice și stabile pentru orice tip de locuință și pentru orice standarde ale utilizatorilor”, a transmis Leon Chen, reprezentant Mercusys în România.

Standardul Wi-Fi 6, acum pentru orice buzunar
Unul dintre produsele de top incluse în oferta de Black Friday de anul acesta este routerul Mercusys MR70X, compatibil cu tehnologia Wi-Fi 6. Acesta pune în aplicare o tehnologie avansată, concepută pentru a crește throughput-ul mediu de date în scenarii aglomerate de utilizare. Toate acestea pentru a oferi mai multe conexiuni simultane, pentru a extinde aria de acoperire Wi-Fi și pentru a menține transmisii stabile de date, îndeplinind nevoia unei experiențe wireless performante.

Dispozitivul oferă o viteză totală de până la 1.8 Gbps (1201 Mbps în banda de 5GHz și 574 Mbps în banda de 2.4GHz) și, în același timp, oferă de 4 ori mai multă capacitate de conectare prin intermediul tehnologiilor OFDMA și MU-MIMO care permit transmiterea simultan a datelor către și de la mai multe dispozitive oferind o îmbunătățire semnificativă a eficienței rețelei, crescând throughput-ul și eficiența de transmisie a dispozitivelor. Astfel, fie că vorbim despre gaming, streaming sau despre vizionarea de videoclipuri 4K, orice fel de conținut va fi redat fluid și rapid, fără lag și fără întreruperi.  
Routere cu cele mai noi tehnologii pentru toate nevoile de rețea ale utilizatorilor
Routerul Mercusys MR50G AC1900 Dual Band Gigabit cu Beamforming, MU-MIMO, Smart Connect, Control Parental și Mod Access Point este un produs care asigură divertisment neîntrerupt cu viteze de până la 1900 Mbps (1300 Mbps în banda de 5 GHz și 600 Mbps în banda de 2,4 GHz) și oferă conexiuni stabile în întreaga locuință pentru ca utilizatorii să beneficieze de semnal Wi-Fi puternic în fiecare colț al acesteia.
Mai mult, porturile Full Gigabit transferă datele prin cablu la viteze gigabit pentru performanțe maxime, iar tehnologia MU-MIMO permite routerului MR50G să comunice cu mai multe dispozitive în același timp. Nu în ultimul rând, funcția Smart Connect alege în mod inteligent cea mai bună bandă disponibilă pentru fiecare dispozitiv, în așa fel încât totul să funcționeze optim.

De Black Friday utilizatorii vor putea achiziționa la prețuri promoționale și routerul Mercusys AC12G, iar datorită acestui produs utilizatorii vor putea experienta viteze gigabit pentru divertisment nelimitat, în timp ce conectează simultan și mai multe dispozitive. De asemenea, tehnologiile IGMP Proxy/Snooping, Bridge, Tag VLAN, permit streaming-ului (IPTV) să fie disponibil pe anumite porturi Gigabit LAN, optimizând conținutul video de înaltă rezoluție.
Conexiuni de top pentru întreaga locuință, cu cele mai performante sisteme mesh
Fie că vorbim despre filme, gaming online sau despre produsele smart home din locuință, utilizatorii nu trebuie să-și facă probleme cu privire la conexiunea Wi-Fi. Astfel, sistemul mesh Halo H80X, compatibil Wi-Fi 6, elimină efectul de buffering și congestia rețelei și îi ajută pe utilizatori să beneficieze de o conexiune Wi-Fi stabilă și rapidă, în toată casa.  Standardul Wi-Fi 6 îmbunătățește practic fiecare aspect al rețelei de acasă: viteza, eficiența și capacitatea de suport pentru dispozitivele conectate în rețea. Toate acestea sunt posibile datorită unor funcții avansate, printre care OFDMA, MU-MIMO, 1024-QAM, BSS Color și canale de 160 MHz. Acest lucru înseamnă că utilizatorii pot conecta până la 150 de dispozitive simultan și pot beneficia de viteze de până la 3000 Mbps, pentru experiențe online memorabile.  

Dispozitive pentru optimizarea rețelei de acasă, indiferent de necesitățile utilizatorilor
Tot în oferta de Black Friday, Mercusys a inclus anul acesta și range extenderul ME10, un produs care îi ajută pe utilizatori să extindă cu ușurință semnalul în orice colt al locuinței. Astfel, aceștia se pot bucura de o conexiune WiFi rapidă și stabilă, de până la 300 Mbps, dar și de conexiuni rapide prin cablu pentru calculatoare, IPTV-uri și console de jocuri. Din lista produselor care pot fi cumpărate la prețuri speciale face parte și switch-ul desktop MS105G, ce integrează cinci porturi RJ45 cu auto-negociere de 10/100/1000 Mbps și suport automat MDI/ MDIX. Acesta este foarte utilă pentru extinderea ușoară și rapidă a rețelei prin cablu, are un design compact pentru aranjare flexibilă, iar datorită tehnologiei Green Ethernet ajută la economisirea energiei cu până la 82%.

Produsele oferite la reducere de Black Friday 2022 vor putea fi cumpărate din magazinele Altex, eMAG și Flanco.
*Toate informațiile și modelele Mercusys din oferta Black Friday 2022 pot fi modificate fără o notificare prealabilă, în funcție de disponibilitatea stocului partenerilor și de politica lor internă.

Despre Mercusys
Mercusys furnizează o gamă largă de dispozitive și accesorii de rețea cu scopul de a oferi acces excelent la Internet pentru cât mai mulți oameni posibil. Routerele Wi-Fi, sistemele mesh, adaptoarele Wi-Fi, range extenderele, access pointurile și switchurile SOHO sunt realizate să satisfacă și cele mai exigente nevoi de rețea. Mercusys colaborează cu profesioniști de top din întreaga lume și dezvoltă dispozitive inovatoare prin intermediul parteneriatelor cu producători renumiți de chipset, inclusiv MediaTek și Qualcomm. Mercusys are un angajament puternic față de excelență, o vastă rețea globală și un vis de îmbunătățire a vieții oamenilor prin conexiuni mai bune.
Pentru mai multe informații despre Mercusys, vizitați site-ul http://www.mercusys.com/ro/ sau ne puteți contacta pe adresa support.ro@mercusys.com
Despre tehnologia Mesh Mercusys: Wi-Fi Mesh – Bine ai venit la Mercusys
Despre tehnologia Wi-Fi 6 Mercusys: https://www.mercusys.com/ro/article-details-495
Povestea Mercusys: www.mercusys.com/ro/about-us
3 ani garanție: www.mercusys.com/ro/article-details-453
Ne puteți urmări și pe:
Facebook: www.facebook.com/MercusysRomania/
Instagram: https://www.instagram.com/mercusysromania/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgKASZbXICanDy5Zrv3enIg

Fundația Orange anunță extinderea programului Solidarity FabLab din Iași: peste 200 de tineri vulnerabili au șansa de a se pregăti pentru profesii ce utilizează tehnologii digitale

București, 09 noiembrie 2022: Orange Foundation (Franța) și Fundația Orange (România) alocă o nouă finanțare în valoare de 57.000 de euro centrului Solidarity FabLab Iași. Dezvoltat în parteneriat cu Asociația Fab Lab Iași, acesta este primul centru din cadrul rețelei Solidarity FabLab lansat în România, în anul 2020, cu obiectivul de a contribui la formarea tinerilor vulnerabili în domeniul producției digitale.

Noua finanțare va permite extinderea programului, prin achiziționarea de echipamente, consumabile și susținerea de noi cursuri de formare profesională. Astfel, 200 de tineri vulnerabili, cu vârste cuprinse între 16-25 ani, din Iași și orașe mai mici din regiunea Moldovei, vor beneficia gratuit de cursuri de pregătire tehnică. Aceștia vor învăța să utilizeze tehnici și instrumente de producție digitală, precum design-ul personalizat CAD, imprimare 3D, laser și vinyl cutter, operarea mașinii de frezat CNC, toate acestea sub îndrumarea unor specialiști locali. În același timp, vor beneficia și de sesiuni de consiliere, pentru a face primii pași în carieră, sau chiar de oportunități de internshipuri sau angajare.

„Extinderea programului Solidarity FabLab Iași oferă tinerilor vulnerabili șanse reale de angajare. La finalizarea sesiunilor de formare profesională, cei 200 de beneficiari vor avea competențe tehnice și vor ști să mânuiască instrumente de producție digitală. Totodată, îndrumarea mentorilor și sesiunile de consiliere îi vor ajuta să-și îmbunătățească abilitățile personale, precum comunicarea și lucrul în echipă. Cu acest set nou de competențe și abilități și având deja experiența practică a interacțiunii cu instrumentele de producție, tinerii vor putea să se integreze pe piața muncii, chiar să obțină un loc de muncă bine plătit”, a declarat Ovidiu Ana, Director Executiv, Fundația Orange.

Solidarity FabLab Iași este găzduit de Asociația Fab Lab Iași, partenerul local care se asigură de implementarea cu succes a programului: dotarea cu echipamente corespunzătoare, informarea și atragerea tinerilor în cadrul inițiativei, precum și susținerea sesiunilor de mentorat și formare profesională.

“Continuarea acestui program alături de Orange Foundation și Fundația Orange este o oportunitate pentru comunitatea locală. Ce aducem nou este faptul că ne vom deplasa împreună cu mentorii noștri spre liceele din localitățile mai mici din regiune. Acolo, le vom oferi liceenilor și absolvenților traininguri de producție digitală. De asemenea, le vom prezenta posibilitățile de continuare a studiilor în domeniul tehnic și finanțările existente pentru aceste studii. În plus, le vom aduce mai aproape oportunitățile oferite de piața muncii.” Dan Zaharia, fondator Fab Lab Iași

Prima sesiune de instruire a debutat în luna octombrie. Tinerii interesați, care se încadrează în criteriile de acces, se pot înscrie în program urmând instrucțiunile din acest formular.

Lansat în anul 2014, Solidarity FabLab este un program internațional, implementat de Orange Foundation în 23 de țări din Europa, Africa și Orientul Mijlociu.

ELKO distribuie headset-urile VR dezvoltate de HP, G2 Omnicept Edition

 

Prin partenerii ELKO, domenii precum cel educațional, militar, sanitar sau comercial se pot bucura de lumea virtuală folosind headsetul G2 Omnicept Edition.

București, 15.09.2022 – ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO, distribuitor de produse, soluții IT și electronice de consum din regiune, anunță disponibilitatea headset-ului VR HP G2 Omnicept Edition.

Scopul principal al tehnologiei VR este să creeze o lume virtuală fără restrictii de creativitate, atât pentru consumatori, cât și pentru companii, iar acest lucru necesită investiții semnificative în tehnologie. Cel mai nou headset VR HP, G2 Omnicept Edition, suportă o rezoluție de 2160 x 2160 @ 90 Hz și permite utilizatorilor să:

  • dezvolte schițe și prototipuri pentru produsele viitoare;
  • creeze structuri ample pentru proiectele arhitecturale, de inginerie sau construcții și să permită vizualizarea de produse finite în lumea virtuală;
  • simuleze acțiuni de mare risc din viața reală pentru testarea aptitudinilor;
  • creeze noi opțiuni educaționale pentru profesori sau cursanți pentru a crea săli virtuale de clasă și pentru a capta mult mai ușor atenția, într-o mod eficient din punct de vedere al costurilor;
  • îmbunătățească procesele de practică ale studenților și cursanților din cadrul sistemului de sănătate.

Prima variantă de headset VR de la HP a apărut în 2019 și a fost rapid adoptată de către consumatori. Varianta Omnicept Edition 2022 vine cu noi îmbunătățiri pentru toate echipamentele incluse în pachet. În acesta sunt două controllere pentru detectare a mișcării și ustensilele pentru controlul elementelor din spațiul virtual. Acestea au un design mai confortabil, ergonomic pentru utilizator. Noua variantă integrează mult mai bine componentele AMD în procesul de funcționare al sistemului și permite headset-ului să extragă toate resursele necesare din placa video și din procesor pentru a oferi o experiență de înaltă calitate pentru utilizator.

În plus, Omnicept integrează un senzor de ritm cardiac, camere de urmărire a ochilor dezvoltate de Tobii® și camere de recunoaștere facială pentru o experiență mai captivantă, plină de informații precise și utile.

Specialiștii ELKO Romania vă stau la dispoziție pentru a vă oferi mai multe informații despre soluțiile de VR și tehnologii de realitate artificială și virtuală din portofoliu.

AMD anunță noi numerotări pentru procesoarele platformelor mobile din 2023

AMD a anunțat o nouă adiție pentru familia procesoarelor ce  alimentează platformele mobile în 2023. AMD a înregistrat o creștere semnificativă a cifrei de afacerii privind vânzările platformelor mobile. Astfel, livrările de notebook-uri alimentate de procesoarele Ryzen au crescut cu 49% în doar doi ani, facilitând dezvoltarea noilor categorii de procesoare pentru anul 2023, inclusiv „Mendocino” pentru a oferi performanța notebook-uri din gama de preț de aproximativ 500 USD și „Gama Dragon”.

Noile procesoare mobile vor fi numerotate:

image001

Acest sistem este esențial pentru modul în care AMD își va denumi și numerota procesoarele ce alimentează platformele mobile, de la notebook-uri ultra-portabile până la cele mai performante laptopuri pentru gaming, în următorii ani. Mai multe detalii pot fi găsite accesând link-ul.

Fii productiv oriunde și oricând cu noul monitor portabil Philips 16B1P3302

București, 4 iulie 2022 – Într-o lume unde totul se desfășoară într-un ritm alert, mobilitatea este o caracteristică distinctivă a vieții de zi cu zi ce necesită o flexibilitate mai mare. Fie că se află acasă sau la birou, cu prietenii sau cu colegii, lucrând sau relaxându-se, utilizatorii au nevoie de soluții care să țină pasul cu stilul lor de viață dinamic. Astfel, Philips Monitors lansează 16B1P3302, un monitor ușor, de 16″ (15,6″ / 39,6 cm diag.), portabil, ce dispune de caracteristici pentru divertisment și productivitate sporită. Toate acestea se regăsesc într-un design elegant și subțire.

Caracteristici principale

Tehnologie IPS LED Wide View pentru culori autentice și precise
Ecran Full HD 16:9 (1920 x 1080) pentru imagini clare și detaliate
Un cablu USB matisat pentru flexibilitate
Vizualizare Dual-Screen pentru productivitate sporită
USB-A cu tehnologie DisplayLink pentru prezentări și partajare a ecranului fară dificultate.
Design pliabil și elegant pentru flexibilitate cu stil.
“Monitorul portabil Philips 16B1P3302 a fost creat pentru stilul de viață activ și în mișcare de astăzi. Am depășit mediul de lucru și viața profesională tradițională, adoptând stilul hibrid și flexibilitatea extremă. Acest model combină caracteristicile de productivitate și performanță ale unui monitor fix cu portabilitatea ușoară a unui laptop”, precizează Carlos Sanchez, Senior Product Manager pentru MMD Monitors & Displays.

Portabilitate și performanță

Philips 16B1P3302 are toate caracteristicile necesare pentru a fi util într-o varietate de scenarii, de la biroul clasic, la work from home și alte tipuri de soluții mobile de lucru. Ecranul său Full HD 16:9 cu tehnologie SmartImage este compact pentru a fi transportat și depozitat cu ușurință, oferind în același timp un impact vizual puternic, cu detalii clare, culori vii și un contrast bogat. Tehnologia IPS oferă unghiuri de vizualizare generoase de 178°/178°, astfel încât utilizatorii se pot bucura de afișaj din aproape orice poziție.

Cu Philips 16B1P3302 flexibilitatea este cu adevărat garantată mulțumită caracteristicilor concepute pentru a facilita lucrul sau divertismentul în timp ce ești pe drum. Cablul matisat USB-reversibil este moale și se pliază pentru a încăpea în orice geantă. Conectorii tip C și tip A oferă utilizatorilor posibilitatea de a transfera date rapid, a reîncărca monitorul și de a se bucura de imagini la rezoluție înaltă folosind smartphone-ul sau laptop-ul, având astfel avantajul unui ecran secundar pentru productivitate și prezentări.

În completarea acestor funcții, Philips 16B1P3302 include un stand ce se înclină de la 0° la 90° și tehnologiile LowBlue și Flicker-free pentru diminuarea oboselii ochilor.

Preț și disponibilitate

Philips 16B1P3302 va fi disponibil începând cu luna iulie la prețul de 1179 lei.

Care este cel mai bun vin rosu?

Probabil ca ti-ai pus aceasta intrebare de zeci de ori inainte. Dar cum faci o selectie adecvata in ceea ce priveste vinul rosu? Intrebi un cunoscator sau citesti etichetele pentru a gasi ceva care suna familiar sau prestigios?

Problema cu recomandarile de vin este ca acestea sunt adesea foarte subiective. Ceea ce functioneaza pentru o persoana nu va functiona neaparat pentru alta, ceea ce va lasa cu o dilema dificila.

Un vin rosu grozav depinde de gustul personal. Pentru a alege vinul perfect pentru palatul tau, este important sa incerci cat mai multe soiuri de struguri. Vinul rosu are un gust diferit de cel alb in mai multe moduri:

Niveluri mai ridicate de tanin;

Niveluri mai ridicate de alcool;

Corp mai greu;

Profil de aroma diferit;

Complexitate potential crescuta.

Toate aceste calitati provin din procesul de fermentatie, in care cojile strugurilor sunt lasate in rezervor impreuna cu sucul. Imbatranirea in butoi si in sticla joaca, de asemenea, un rol important, cu un stil mai aerob de vinificatie schimband modul in care un vin se maturizeaza. Natura acestor procese si calitatea strugurilor este cea care are cel mai mare efect asupra aromei si caracterului vinului.

Doar pentru ca un vin este vintage sau bine invechit, nu inseamna ca este cel mai bun. Aromele de invechire au un gust dobandit, la fel ca trufele sau branzeturile mature. Pentru cei incepatori in degustarea de vinuri, este bine sa isi varieze optiunile si sa se aventureze cu alegerile.  Este pisibil ca o persoana care nu consuma vin rosu sa prefera o sticla de vin rose, usor acidulat cu gust intens de fructe rosii precum zmeura, capsune sau mure.

Pinot Noir este vinul rosu perfect pentru intelegerea aciditatii. Daca iti place Pinot Noir, sunt sanse sa te bucuri de alte vinuri rosii foarte acide, cum ar fi Grenache. Cand gusti Pinot Noir pentru prima data, vei simti o senzatie de incretire in gura, ca si cum ai bea o bautura gazoasa. Acesta este acidul la lucru. O sticla buna de Pinot Noir are exact echilibrul potrivit de taninuri si aciditate pentru a completa natura fructata a vinului.

Corpul vinului este de asemenea important. Vinul rosu tinde sa fie mai puternic decat cel alb din cauza compozitiei sale, dar fiecare variaza in functie de originile sale. Syrah sau Shiraz este un exemplu excelent de vin rosu plin de corp.

Urmeaza taninurile. Cabernet Sauvignon este un vin notoriu tanic, care iti lasa gura uscata atunci cand inghiti. Este peren popular in lumea bauturilor de vin, datorita aromei sale bogate, condimentate si a asocierii complementare cu carnea rosie. Daca iti place Cabernet Sauvignon, te vei bucura si de Merlot, Chianti si Rioja, care au calitati similare. In gama noastra, amestecul multi-vintage 3 Fete Negre de struguri Fetasca Neagra este foarte tannic si ideal alaturi de carne rosie. Crama Girboiu ofera Cabernet Sauvignon Livia, un vin foarte bun la un pret pentru toata lumea. Acest tip de vin este ideal pentru mesele incarcate cu preparate din carne si legume radacinoase.

Crama Girboiu este prestigioasa in mai multe tari, iar vinul sau ramane in memoria consumatorului!

XPG – primii care au overclockat module DDR5 la 8,118 MT/s 

XPG DDR5

XPG, furnizor de sisteme, componente și periferice pentru gameri, profesioniști Esports și pasionații de tehnologie, anunță astăzi că XPG Overclocking Lab (XOCL) și-a overclockat viitorul modul de memorie DDR5 la o frecvență de 8,118 MT/s. XPG este primul furnizor DRAM care a atins această etapă cu un modul de memorie DDR5. Această realizare evidențiază cunoștințele și expertiza XPG în ceea ce privește valorificarea modulelor de memorie la potențialul lor maxim. Reperul record a fost atins cu un modul de memorie DDR5 cu o viteză de 4.800 MT/s.

XOCL este dedicat depășirii limitelor de performanță ale memoriilor DRAM și a fost prima facilitate de acest gen printre producătorii de DRAM când a fost fondată în 2018.

XPG va lansa o gamă de module de memorie DDR5 pentru gameri, pasionații de PC și overclockeri în luna octombrie a acestui an.

OC Result 1: 8118MT/s

XPG-DDR5-8118MTs_better

OC Result 2: 8104MT/s

XPG-DDR5-8104MTs

Cele mai bune artificii din Romania le gasim la pyro-technic.ro!

Atunci cand dorim sa ne impresionam oaspetii la o petrecere, putem inchiria un serviciu pirotehnic de top, oferit de catre o firma precum pyro-technic.ro! Personalul de aici este unul super profesionist ,care a pus bazele un domeniu foarte interesant inca din anul 1998, oferind cele mai frumoase spectacole cu artificii pentru evenimente, nunti, botezuri sau petreceri private!

Aceasta firma cu artificii Romania se remarca prin servicii de excelenta, profesionale si prin preturi avantajoase! Artificiile sunt intotdeuna o metoda de a inveseli atmosfera, mai ales cand sunt lansate in aer, in momente de sarbatoare. Pentru a afla informatii despre cum se comanda artificii, clientii pot accesa site-ul https://pyro-technic.ro/contact/.

O companie profesionista va veni la locul propus si va va oferi cel mai frumos show de artificii! Profitati de experienta lor pentru a va sfatui ce artificii sunt sigure de utilizat – google este plin de exemple in care oamenii au folosit artificii care nu erau adecvate locatiei. Trebuie sa fiti constienti de faptul ca consecintele aruncarii unui foc de artificii gresit intr-un loc nepotrivit pot fi foarte grave.  S-au intamplat ateta neneorociri in tara noastra din cauza unor servicii complet neporfesioniste si sa nu mai vorbim de momentele in care oamenii decid sa foloseasca ei insisi aceste artificii. Declansarea artificiilor la o petrecere privata este sigura cu aceasta firma de profesionisti. Nu se vor intampla incidente pentru ca fiecare mint este calculat cu grija. Niciun invitat nu va avea de suferit pentru ca personalul nu va interactiona cu ei si acestia nici nu isi vor da seama de unde sunt lansate minunatele focuri colorate si stralucitoare. Angajarea unei companii profesionale va va oferi linistea mintii ca focurile de artificii vor fi nu numai spectaculoase, ci vor fi trase in siguranta.

Pentru afisari intr-o locatie terta parte, cum ar fi un hotel, club sau altele similare, este important sa vorbiti mai intai cu proprietarul locului. Propria polita de asigurare ar putea interzice utilizarea artificiilor de catre oricine altcineva decat o echipa profesionala (si asigurata). In prezent, este destul de rar sa gasiti un hotel sau local care sa va lase sa folositi personal artificii. De aceea, a angaja o anumita firma care sa faca acets lucru este ceea ce va trebuie.

Pentru nunti, sfatul ar trebui sa nici nu va ganditi sa angajati pe altcineva. Intr-adevar, aveti atat de multe probleme si stres in ziua respectiva, deci este mai bine sa lasati focurile de artificii pe seama expertilor. De asemenea, vi se va asigura un afisaj cu impact mare, pe care artificiile de larg consum nu il pot egala. In orice caz, putine locatii permit utilizarea artificiilor, decat daca acestea sunt oferite de un profesionist in domeniu.

Artificiile ne fac viata mai frumoasa si sunt acele “accesorii” perfecte pentru punctul culminant al unei petreceri. Nu exista petreceri cu fast fara focuri de artificii profesioniste. Doar asa le veti oferi invitatilor o noapte de neuitat si o petrecere pe masura.

Alegeti serviciile profesionale artificii Romanaia de la pyro-technic.ro!

Televizoarele TCL revoluționează experiența de vizionare de acasă

Vezi filmele, meciurile și emisiunile preferate la televizoarele QLED C81 și C71 de la TCL

 

 

2020 ne-a adus și mai mult în era stilului de viață inteligent. Într-un an în care ”acasă” a cuprins mai mult decât ne-am fi așteptat vreodată din lumea întreagă, am acceptat reglementările pentru a ne ține protejați, am îmbrățișat provocările și am găsit soluții pentru stare de bine, conectare cu cei dragi și experiențe memorabile … din sufragerie. TCL, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum la nivel mondial și printre principalii jucători din industria TV pe plan global, ne oferă instrumentele de entertainment care să ne țină în pas cu vremurile și care să ne asigure experiențe captivante, de calitate, care să ne aducă aminte să vedem partea plină a paharului.

 

Pentru cele mai tari filme, pentru emisiunile preferate ori competițiile sportive mult-așteptate, televizoarele inteligente de la TCL sunt alegerea perfectă; avem parte de o vizionare la superlativ, direct de pe canapeaua de acasă.

 

Seriile de QLED C81 și C71 de la TCL asigură entertainment de top, cu o experiență de vizionare similară celei de cinema, având la bază cea mai avansată tehnologie în domeniu. Lansate în mai 2020, sunt disponibile pe eMAG la un preț special, redus cu 22% și cu posibilitatea de achiziție în rate.

 

Iată cele mai importante motive pentru care să alegi un televizor din seria QLED C81 ori seria C71 pentru a te bucura de-acasă de relaxarea, emoția, suspansul și de inspirația oferite de un divertisment de calitate.

Reproducere fără egal a culorilor – calitatea imaginii asemănătoare cu realitatea

Seriile QLED C81 și C71 de la TCL dispun de cea mai înaltă tehnologie de redare a imaginii Quantum Dot, oferindu-ne un miliard de culori și nuanțe diferite care transformă vizionarea într-o experiență la cinema.

De asemenea, televizoare TCL lansate în 2020 sunt echipate cu tehnologiile  4K HDR PREMIUM, HDR 10+ și Dolby Vision HDR, care oferă luminozitate uimitoare, rezoluție excepțională, culori vii a căror reproducere o depășește pe cea a altor modele LED sau OLED, contrast extraordinar, detalii excepționale de umbră, scene perfect încadrate și imagini de o claritate înaltă. Astfel, putem experimenta imagini bogate, realiste, indiferent dacă vizionarea are loc în întuneric sau în bătaia razelor de soare.

100HZ Motion Clarity oferă și mai multă claritate și luminozitate pe modelele de 65 și 75 de inch, afișând imagini la 100 de cadre pe secundă, o viteză de două ori mai rapidă decât cea întâlnită la modelele tradiționale de 50Hz, rezultând imagini super clare.

În plus, algoritmul de estimare și compensare a mișcării pe care îl are modelul de 55 de inch stabilizează acțiunea pe ecran, prezentând imagini de o acuratețe superioară, fascinantă.

Descoperă în acest video ce înseamnă reproducere fără egal a culorilor pe televizoarele QLED C71 și pe cele din seria C81.

Sisteme de sunet ultra-performante – experiență de sunet tridimensională

Tehnologia Dolby Atmos permite o experiență audio tridimensională pentru ambele serii, redând un sunet ambiental impresionant, datorită profunzimii și preciziei audio excelente și oferind astfel experiență de cinema în propria casă.

Seria C81 este echipată cu un sistem de sunet de ultimă oră, ONKYO 2.1, cu difuzoare pentru față și subwoofer dedicat în spatele televizorului, optimizând experiența de ascultare și oferind un sunet captivant specific cinematografului.

Funcții ce revoluționează conceptul de smart TV

Seriile de televizoare C81 și C71 au funcții inteligente alimentate de TCL AI-IN, ecosistemul de inteligență artificială al TCL care folosește învățarea profundă pentru a optimiza în mod inteligent sistemele audio și video și pentru a oferi o experiență de vizionare cu adevărat personalizată, revoluționând astfel potențialul televizorului.

Aceste serii vin cu sistemul Android 9.0 încorporat, Google Home și Google Assistant ca parte a pachetului. Consumatorii pot utiliza controlul vocal pentru peste un milion de acțiuni și pot controla conținutul și funcțiile TV, precum și dispozitivele inteligente compatibile, fără a pierde ritmul.

De asemenea, compatibili cu Alexa, ambii asistenți învață tot mai multe în funcție de frecvența de utilizare, iar controalele vocale hands-free oferă consumatorilor confort și flexibilitate sporite, permițându-le să facă mai multe acțiuni fără a pierde niciun moment al emisiunii sau al filmului de pe ecran.

Transmiterea conținutului nu a fost niciodată mai ușoară, datorită gamei largi de aplicații Android TV, precum Netflix, Amazon Prime Video și YouTube.

Funcțiile inovatoare, comutarea ușoară între sarcini, conturile cu mai mulți utilizatori sau setările laterale le permit tuturor membrilor familiei să se bucure de conținutul preferat. Mai mult, compatibilitatea T-Cast și Chromecast permit streamingul via telefoane smart și computere, indiferent dacă este vorba de Mac sau Windows, iPhone sau telefoane Android.

Funcții inteligente suplimentare

Concepute cu gândul la gameri, seriile QLED C81 și C71 au timp de întârziere scăzut de 10ms, alături de imagini de înaltă calitate pentru performanță receptivă și calitate superioară a imaginii. De asemenea, pasionații de jocuri vor aprecia includerea a 3 prize HDMI, alături de 2 porturi USB 2.0, ce oferă maximizarea conectivității pentru console și controlere.

De asemenea, un televizor inteligent nu este complet fără telecomandă inteligentă. Aceste televizoare TCL sunt dotate cu telecomenzi bazate pe control vocal avansat, precum și butoane rapide pentru a accesa aplicațiile cheie. Seria C81 are, de asemenea, o telecomandă pentru Google Assistant.

Design slim atemporal

Designul elegant al ambelor serii oferă un mare avantaj, fiind perfect adaptabil oricărei locuințe, oferind o experiență vie și personalizată de cinema, în propria casă.

Modelele seriei C81 sunt dotate cu un suport inovativ cu trei picioare, care le conferă un efect plutitor, iar cele ale seriei C71 vin cu un suport elegant, reglabil.

Ambele serii sunt compatibile cu VESA, pentru o flexibilitate maximă. Modelele au un exterior ultra-subțire, confecționat din metal premium, ce asigură durabilitate și conferă eleganță. Designul atemporal modern al modelelor C71 și C81 transformă cu adevărat spațiul de locuit, aducând o notă de rafinament.

Principalele caracteristici și funcții-cheie

 

Seria TCL C81

 

TCL C71 Series
●        Tehnologia de afișare Quantum Dot

●        Dolby Vision și Dolby Atmos

●        HDR 10+

●        Motion Clarity-100Hz Native Display (pentru modelele de 75 și 65 inch)

●        Sistem audio Onkyo

●        TCL AI-IN

●        Control Vocal Hands-free

●        Cel mai recent sistem de operare Android

●        Full-Screen Design

●        Tehnologia de afișare Quantum Dot

●        Dolby Vision și Dolby Atmos

●        HDR 10+

●        TCL AI-IN

●        Control Vocal Hands-free

●        Cel mai recent sistem de operare Android

●        Full-Screen Design

*Google Assistant nu este disponibil în anumite limbi și țări. Necesită o conexiune la Internet/date mobile și poate genera costuri. Disponibilitatea și performanța anumitor funcții și servicii depind de dispozitive și rețele și pot să nu fie disponibile în toate zonele.

 

** Compatibilitatea Alexa permite utilizarea cu dispozitive Amazon Alexa, inclusiv Amazon Echo, Echo Dot, Echo Show, Echo Spot și Echo Plus (achiziționate separat).