Cum influenteaza aspectul curtii vanzarea unei case

In momentul in care decizi sa iti pui locuinta la vanzare, trebuie sa te asiguri ca totul arata impecabil. Asta in cazul in care vrei sa o vinzi in cel mai scurt timp si vrei sa obtii suma pe care ti-o doresti.

Cand vorbim despre subiectul vanzari case in Ploiesti, acesta este cu mult diferit fata de vanzarea unor apartamente. La fel cum locuitul intr-o casa necesita mai multa atentie si mai multa munca, decat locuitul intr-un apartament. Asa si vanzarea trebuie sa beneficieze de mai multa atentie.

In ceea ce priveste casele, prima impresie este formata din fatada acesteia, din curte si din ceea ce inconjoara casa. Tocmai din acest motiv trebuie sa fii foarte atent la fatada, curte, gradina si lucrurile care iti inconjoara casa.

Daca intr-un apartament, prima impresie este creata de intrare, de hol si de ceea ce se observa atunci cand faci primii pasi, cand vine vorba de o casa, lucrurile se schimba. Persoanele interesate ajung in prima faza in fata unei porti, dupa care intr-o curte si doar dupa aceea ajung in fata usii de la intrarea propriu zisa.

Tocmai de aceea o cosmetizare a curtii inainte de a pune casa la vanzare este foarte importanta. Trebuie sa te asiguri ca gazonul este tuns cum trebuie, trebuie sa strangi frunzele si restul lucrurilor care pot transforma curtea ta intr-una neingrijita. De asemenea este indicat sa faci putina ordine si la intrare in casa. De cele mai multe ori in fata usii este plin de incaltaminte, si de obiecte pe care le folosesti la treaba in curte. Atat in momentul in care faci pozele pentru a pune casa la vanzare, cat si cand vin persoane interesate la vizionare este indicat ca intrarea sa fie cat mai libera si mai curata.

Gandeste-te care ar fi prima ta impresie cand vizionezi o casa, daca curtea acesteia ar fi neingrijita, gazonul ar fi mult mai mare decat este normal, toate lucrurile ar fi imprastiate si ar trebui sa te feresti de mai multe perechi de incaltaminte la intrare.

Dupa ce te asiguri ca prima impresie pe care o va avea persoana interesata este pe masura asteptarilor, poti sa treci la pasul urmator.

Casa trebuie de asemenea sa fie curata, aranjata si aerisita. Este indicat sa nu lasi la vedere obiecte personale si sa creezi o atmosfera cat mai primitoare pentru viitorul proprietar. In acest fel te asiguri de faptul ca atat prima impresie, cat si ceea ce vede odata ajuns in casa il vor ajuta sa isi proiecteze propria viata in locuinta respectiva. Odata ce reusesti acest lucru, semnarea actelor si incheierea procesului va merge ca pe roate.

In cazul in care nu ai timp sa te ocupi pe-ndelete de pregatirea casei pentru vanzare, apeleaza cu incredere la o agentie imobiliara care se ocupa cu vanzari case Ploiesti. Aceasta cu siguranta va face tot ce este necesar pentru ca locuinta sa fie pregatita pentru vanzare si se va ocupa de tot procesul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *