Despre lenjerii de pat

Intotdeauna atunci cand alegem o lenjerie de pat trebuie sa ne gandim la materialul din care aceasta este confectionata, trebuie sa verificam eticheta produsului pe care sunt detaliate procente din materialele folosite.
Acest lucru ar trebui sa devina o obisnuita pentru fiecare dintre noi, deoarece ceea ce punem pe pielea noastra este foarte important.

Chiar daca o lenjerie de pat de buna calitate reprezinta o investitie mai mare, aceasta in timp isi amotizeaza costul si cu siguranta vom iesi in avantaj fata de o lenjerie de pat sintetica.
Cele mai bune
lenjerii de pat sunt cele din bumbac, bineinteles, deoarece bumbacul este o fibra naturala.

Bumbacul lasa pielea sa respire, este un foarte bun absorbant ce preia umiditatea corpului din timpul noptii, nu provoaca alergii fiind recomandat in special persoanelor care sufera de diferite alergii sau boli respiratorii.
O alta lenjerie de pat de foarte buna calitate este cea din bumbac egiptean, bumbacul egiptean fiind o fibra naturala ale carei fibre sunt mult mai lungi si au o densitate mult mai mica, ceea ce face ca lenjeria de pat bumbac egiptean sa fie foarte catifelata si fina.

Ca sa recunoastem astfel de produse trebuie sa verificam eticheta, iar pe ea trebuie sa apara o planta alba din bumbac incadrata intr-o piramida neagra, aceasta fiind un fel de marca a bumbacului egiptean.
Putem alege de asemenea si lenjerii de pat bumbac satinat, acestea incadrandu-se in categoria de lux a lenjeiilor de pat, tot aici putem gasi si lenjerii de pat cu tesatura jaquard, toate fiind confectionate atat pentru confortul nostru dar si pentru a crea o imagine perfecta in dormitor.

Este foarte important sa nu neglijam aceste aspecte atunci cand mergem la cumparturi, si trebuie sa alegem lucruri de calitate care ne vor oferi confort si relaxare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *