Pregatiri pentru ziua in care se va naste primul meu copil

Nu îmi vine să cred… Tocmai am aflat ca voi avea un copil si nu ma pot gândi din cauza emotiilor. Mi-am dorit foarte mult acest copil si tocmai acum când mi-am pierdut orice urmă de speranță el a aparut. Deja am început să mă pregătesc pentru ziua în care se va naste.

Așa cu bine știți nu este bine să îi cumperi celui mic produse până nu se naste, dar cu toate acestea poți să te interesezi ce site-uri vând produsele dorite și să fi pregatita.
Prima categorie pe care am decis să o vizitez este cea de
patuturi copii, pur si simplu m-am simțit atrasa se această parte din viața celor mici si nu m-am putut opri din a vedea diverse produse. Am văzut foarte multe pătuțuri frumoase pe site dar cum nu stiu inca sexul copilului nu mă pot decide asupra unui model.

Cu toate acestea m-am îndrăgostit de această lenjerie de pat este absolut superba si se va potrivi chiar dacă voi avea băiat sau fetiță. Tot astăzi am decis să vizitez si pagină de carucioare sport, atunci când urmează să ai un copil trebuie să reușești să faci și treburile normale si sa ai si grija se cel mic. Un cărucior aport îți va fi de folos atunci când mergi la cumpărături sau când vrei sa ieși în parc cu copilul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *