Tricouri cu oaie

Nu-i asa ca te-ai saturat sa auzi din frageda pruncie ca esti oaia neagra a familiei? Si, mai nou, si a companiei, ca de la o vreme ai si sef pe cap? Nu-i asa ca te-ai saturat sa ai dispute cu toata lumea si ca ai ajuns deja in faza aia in care te dor falcile de atata dat replici? Este ca, desi vrei sa ai ultimul cuvant, te-a lovit lehamitea… si parca deja esti si in pana de inspiratie, ca nu mai stii ce replici acide sa mai inventezi?

Ei bine, de acum incolo nu mai e nevoie sa te obosesti – dar pentru asta iti trebuie neaparat un tricouri-misto.ro! Iti ia doar cateva minute sa dai un click pe adresa de web din paranteza – iar odata intrat pe site-ul nostru, mergi la pagina cu tricouri personalizate si comanda-ti un tricou cu oaie.

Ca oaia aia are fata neagra! Iar daca „desteptii” care te pisalogesc cu o perseverenta demna de o cauza mai buna se fac ca nu inteleg, poti merge si mai departe, adica sa-ti personalizezi tricoul (ca doar avem pe site si progran de design – dar vezi ca imaginile incarcate de tine trebuie sa aiba o rezolutie cat mai mare, recomandat este sa fie de cel putin 1024×720 pixeli daca vrei sa iasa traba buna), facand ca oaia de pe el sa fie 100% neagra! Vezi, ne-am gandit si la asta atunci cand ti-am propus la faza asta un tricou galben marca Sol’s Regent (100% bumbac, 150g/mp) de marimea M (latime 54 cm, lungime 72 cm). Dar daca nu-ti place galbenul, nicio problema – avem tricouri de toate culorile si marimile, poti alege ce vrei!

Poti sa-ti pui oaia oriunde pe fata, pe spate… sau unde ai tu chef! Si nu doar pe tricouri, ci si pe sepci si pe hanorace, ba chiar si pe cani. Daca vrei sa ai ultimul cuvant, iti trebuie neaparat un Tricou Misto – si asta te costa cel mult 39,90 RON! Ce mai astepti?
Poti plati in ramburs sau cu cardul. Ne gasesti la numarul de telefon 0726.264.736 si ne poti trimite un e-mail pe adresa office@tricouri-misto.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *