Actiune masiva de impadurire cu hanorace personalizate

Suntem o organizatie puternica de protectie a mediului si suntem mandri de tot ceea ce am reusit sa facem pentru natura. Pregatim minutios toate activitatile noastre, cautam mesaje motivationale puternice si recunoastem ca ne atragem participantii si prin obiectele promotionale pe care le oferim datorita generozitatii sponsorilor.

Alegem si culorile obiectelor in functie de tematica atiunii. De pilda, luna trecuta am curatat de gunoaie malurile raurilor, iar toti participantii au primit sepci albastre personalizate cu mesajul: “Apa curata prelungeste viata”.
In prezent ne ocupam de lansarea programului “100 de copaci pentru nepotii si stranepotii mei”. Este un proiect ambitios in care ne-am pus sperante fiindca am lucrat intens la el. Participantii trebuie sa planteze cei 100 de copaci, iar la sfarsit primesc un obiect promotional surpriza destul de valoros. Am facut acesta precizare sa nu creada ca dupa atata munca vor primi o cana, o sticla sau un pix si atat. Ca sa fim cinstiti, stiam ca vom oferi ceva deosebit, dar ce anume, cu precizie nu, pana nu am descoperit
hanorace personalizate pe Magic Promo.ro si ne-am imaginat colaboratorii nostri alergand prin parc in fiecare dimineata cu un mesaj in piept pe care sa-l transmita lumii intregi:”O viata ai, planteaza mii de copaci”.

Iata ce am ales si care au fost criteriile:
-hanorac cu gluga fiindca este folositor cand ploua sau bate vantul
-unisex, deoarece la activitatea de impadurire participa baieti si fete si nu stam atunci sa le alegem dupa sex, fiindca vom fi obositi cu totii
-culoarea verde-padure fiind potrivita tematic proiectului
Toate criteriile noastre ne-au condus catre HANORAC ACTIVE UNISEX VERDE.
Am bifat inca un proiect cu final fericit si rezultate peste asteptari. Am comandat 100 de tricouri, s-au plantat 100×100 de copaci, iar zilnic suntem opriti de cetateni si intrebati cand mai organizam viitoarea campanie de impadurire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *