Adorabilele rochii de seara scurte

Sunt adorabile si memorabile rochiile de seara scurte! Imaginea unor picioare perfecte electrizate de muzica si a clinilor care flutura in timpul miscarilor gratioase ca petelele florilor si aripilor pasarilor in vant se fixeaza pe retina amintirii.

Este mai comod sa porti rochii de seara scurte si mult mai eficient daca esti tanara si ai corp perfect. Uite ce piesa minunata este rochie albastra de cocktail cu decolteu V by DuKeSsa! Pe cat este de simpla, pe atat este de frumoasa.

Voalul fin are culoarea noptii si se asaza magnific pe dublura ca sa nu se vada ceea ce porti pe sub rochie. Culoarea sobra contrasteaza cu picioarele delicate. Decolteult in V lasa sa se ghiceasca forma perfecta a sanilor. Rochia pe corp in partea de sus si larguta catre poale te va pune in valoare la dans, astfel ca piruetele tale vor fi de mare efect artistic.

Desi valoreaza o avere, rochia costa 199 de lei si este disponibila pentru masurile: S, M, L si XL.
O clienta a evaluat produsul cu numar maxim de stele si a scris ca este foarte multumita de rochie si cu siguranta va mai comanda.

Iar pentru ca de curand se organizeaza si la noi “Cina in alb” ce-ar fi sa alegi si o rochie imaculata si eleganta cu care sa participi la eveniment? Nu se admit nuante de alb murdar sau crem, ci albul acela stralucitor al crinului si al zapezii.

Rochia alba cu funda in spate este o minunatie! Te vei face remarcata cu ea in mod sigur.
In magazine gasesti piese elegante, simple si frumoase de toate culorile si trebuie sa te anunt de pe acum, fiindca tot esti la capitolul comenzi, ca in toamna acesta se poarta rosul.

Nu sta pe ganduri! Fa-ti o rezerva cu cele mai frumoase rochii scurte de seara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *