Magazinul care va premiaza logodna si nunta

Am fost uimita cand am descoperit ca in Romania exista un magazin care premiaza logodna si nunta, oferind daruri de pret tinerilor care decid sa se casatoreasca. Nu este o gluma, nu este strategie de marketing, ci se manifesta empatie fata de cei care pornesc impreuna pe drumul vietii si se incurajeaza familia si cresterea natalitatii.
Fara acest magazin nu puteti organiza ceremoniile iubirii voastre: logodna, apoi cununia nu exista fara inel de logodna si verighete. Dragi tineri, trebuie sa fiti si voi la fel de fericiti cum am fost eu si sa stiti ca pe
Jomaz.ro inelele de logodna cu diamante au reduceri de 25%, iar verighetele din aur cu diamante sunt cele mai ieftine.
Banii economisiti ii puteti folosi pentru achitarea mesei la restaurant sau pentru a va lua o piesa de mobilier in casa. Nicaieri nu veti gasi un inel de logodna din aur cu diamante atat de ieftin ca aici: 700 de lei sau 800 de lei.

Daca doriti sa le faceti cadou bijuterii celor care va sunt alaturi, adica nasilor si socrilor, sa stiti ca in magazin gasiti si bijuterii personalizate, coliere, dar se pot face si la comanda, dupa bugetul, dorintele si imaginatia doritorului.
Un lant cu pandantiv nume costa 100 de lei, iar la categoria pandantiv handmade gasiti bijuterii concepute ca unicate pe care oricine le-ar purta cu mandrie: pandant portelan arici, ballerina, balon zburator, blazon, broasca, bufnita, cai, caprioara, coroana, future si floarea-soarelui, ied, iepure, libelula, floare si papagal, peste si pisica, telefon, tigru, veverita, zana. Cu greu iti poti lua ochii de la ele si ar fi o onoare sa le poti oferi si purta.

Exista pandente de sarbatori si religioase, cadouri minunate de Craciun, caci intri sa vezi inelele de logodna si verighetele si decoperi cele mai frumoase si ieftine bijuterii.
Ai retinut numele magic al magazinului de bijuterii, nu? JOMAZ.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *