Banda dublu adeziva

Benzi dublu adezive – caracteristici si avantaje.
Da, azi vom vorbi despre benzi dublu adezive. Am ales benzile ca subiect principal al acestui articol deoarece acum cateva zile m-am lovit de ele si am afost nevoita sa invat totul despre benzi dublu adezive.

Banda dublu adeziva este perfecta pentru numeroase aplicatii industriale, este perfecta pentru unirea a doua piese, dar care iti lasa posibilitatea de a le repozitiona sau a le dezlipi foarte usor.

Rolul benzilor adezive este foarte vast si pot fi folosite in multe domenii. De exemplu, poti folosi benzile adezive pentru urmatoarele lucruri: Daca doriti sa montati permanent o oglinda pe perete sau sa fixati temporar o mochetă pe pardoseala pentru o expozitie de trei zile sau pentru un timp mai indelungat. Daca doriti sa agatati un tablou pe perete fara sa utilizati cuie si sa il dati jos ulterior far să faceti murdarie. Sau daca stati cu chirie, iar proprietarul este un comunist care vrea si liniste si sa nu ii fie deranjati peretii casei si nu ii plac gaurile in pereti, ce este de facut? Simplu … aplica banda dublu adeziva pe ramele tabloului si pe perete cu el. Orice element sau obiect ce vrei sa il fixezi, poti sa o faci cu ajutorul benzilor dublu adezive.

Nu sunt scumpe, iar o rola are cativa metri bunicei si sunt de mare incredere. Puteti sa apelati la ajutorul lor cu incredere si fara teama. Pretul unei bande dublu adezive pleaca de la cativa lei si ajunge pana la cativa zeci de lei, in functie de lungimea rolei, in functie de latime si de calitatea bandei. Daca vreti o banda dublu adeziva bunicica va recomand una cu pret mediu. Nici foarte scumpa, nici ieftina.

In ce domeniu ai folosit pana acum benzile dublu adezive?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *