Un roman participa la Raliul Mongoliei, cea mai mare cursa caritabila din lume

ppt
Ca să salvezi lumea, uneori trebuie să mergi până la capătul ei. Echipa Pablo&Gustavo (Paul Badea – CEO Badsi, Francesco Dell’Agli – CEO Europe Export Car) a lăsat în urmă aerul condiționat al birourilor corporatiste și a pornit în “cea mai mare aventură auto de pe planetă”, Mongol Rally – cel mai important eveniment caritabil de acest gen din lume. Ei vor parcurge peste 16.000 de kilometri (cam cât vreo 2.000 de drumuri de la birou până acasă) cu scopul nobil de a susține o fundație caritabilă care la rândul ei vrea să schimbe lumea: Centrul Multifuncţional „Un pas înainte” dezvoltat de Fundaţia Prieteni Pentru Tine pentru a contribui la integrarea socială şi profesională a tinerilor care părăsesc sistemul de protecţie a copilului.

Pablo și Gustavo nu sunt singuri în această aventură, având sprijinul tuturor celor care vor să doneze pentru a-i ajuta să ajungă până la capăt. Platforma Indiegogo este locul unde oricine poate să contribuie la aventura celor doi curajoși, în schimbul unor cadouri mai mult decât simpatice. De la mulțumiri și karma bună, până la videoclipuri personalizate, suveniruri din cele mai exotice locuri, până la dreptul de a da provocări nebune echipei sau chiar de a fi luați dintr-un aeroport și călători cu ei în mașină o bucată de drum.

Cei doi ne țin la curent tot timpul cu aventura lor, pe pagina https://www.facebook.com/PabloAndGustavoMR/, acolo unde postează fotografii și videoclipuri din călătoria lor.

Nu uitați: îi puteți vedea pe viu pe Pablo și Gustavo la Vama Veche, acolo unde se opresc pentru două party-uri de senzație cu oameni la fel de nebuni ca ei.

Mongol Rally este cel mai mare raliu caritabil din lume, organizat începând din 2003, cu scopul de a dona fondurile acumulate. Peste 350 de participanţi vor traversa munţii, deşertul şi stepele pentru un obiectiv comun, acela de a strânge bani pentru cauze sociale. Cursa traversează ţări precum UK, Belgia Germania, Ungaria, Bulgaria, Turcia, Iran, Turkmenistan, Uzbekistan, Kazakhstan şi Rusia şi nu presupune asistenţă tehnică sau medicală.

Dacă vreți să susțineți o cauză nobilă, intrați pe platforma Indiegogo și donați pentru echipa Pablo&Gustavo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *