Cum sa ai un talisman din argint cu puteri magice


Daca pana acum credeai ca un talisman este doar un obiect care aduce noroc, trebuie sa citesti mai departe! Un talisman din argint poate avea puteri magice si iti poate aduce nenumarate beneficii – care sunt acestea depinde doar de tine.

Descopera acum cateva modele superbe de talismane din argint, sau citeste mai departe pentru a afla mai multe despre acestea.

Ce ii da unui talisman din argint puteri magice?

Raspunsul este simplu: intentia ta. Talismanul trebuie „incarcat” cu o semnificatie magica de catre persoana care il poarta pentru a functiona cu un scop precis. Prin urmare, acesta nu iti aduce doar noroc, asa cum cred majoritatea oamenilor, ci te poate ajuta in orice domeniu din viata ta.

Un talisman poate avea rol de protectie impotriva pericolelor, iti poate creste increderea in fortele proprii, iti poate aduce inspiratie daca lucrezi intr-un domeniu creativ, iti poate creste puterea de concentrare si productivitatea la locul de munca, te poate ajuta sa te simti implinita pe plan sentimental sau sa ai o legatura mai stransa cu familia ta.

Practic, tot ce trebuie sa faci este sa iti dai seama pe ce plan ai nevoie de putina magie pentru a-ti merge mai bine, indiferent daca e vorba de job sau de viata persoanala. Apoi, spune-ti ca talismanul tau te va ajuta pe acel plan. Simplu!

Tine minte si faptul ca pentru a avea efect, un talisman trebuie purtat in permanenta sau in cea mai mare parte a timpului si, pe cat posibil, cat mai aproape de piele.

Ce fel de talisman ar trebui sa port?

Desi orice obiect poate fi considerat un talisman, este mult mai simplu sa il porti zilnic, aproape de piele, daca talismanul tau este o bijuterie. Aceasta bijuterie poate fi un cadou de la cineva sau chiar una pe care ai gasit-o, dar daca o alegi singura in functie de preferintele tale o vei purta cu mai mult drag.

Prin urmare, poti alege un pandantiv, o pereche de cercei sau chiar o bratara. Daca bijuteria pe care o alegi are si o piatra semipretioasa, cu atat mai bine! Si aceste pietre au puteri magice si iti pot influenta viata in bine.

Cel mai important este sa alegi acea bijuterie pe care iti este usor sa o asortezi la hainele pe care le ai si la restul accesoriilor pe care iti place sa le porti.

Gaseste-ti acum talismanul preferat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *