Ceasurile care te fac celebra

I-am promis sotiei ca-i voi cumpara unul dintre ceasurile acelea care sa ii aduca pe tava celebritatea. M-a privit suspicioasa si mi-a spus ca in opinia ei toate sunt ceasuri si nu ele o fac celebra pe ea, ci invers! Daca purtatorul nu are personalitate, oricum ar arata ceasul, trece neobservat!

O stiam incapatanata, asa ca am cautat pe Ceasmania raionul de ceasuri dama si i le-am aratat pe rand. Unele imitau asa de bine ceasurile scumpe de lux, incat otelul auriu inoxidabil jurai ca este aur masiv, iar cel argintiu argint, in timp ce pietrele ce ornau bezelul pareau diamante.

I-au placut toate, dar inca avea privirea aceea plina de repros cand i-am cautat Guess Romania. Am rugat-o sa citeasca singura cine purtase aceste ceasuri inaintea ei si vazand lista: Claudia Shiffer, Dj Tiesto, Olivia Wilde, Carmen Electra, i-am starnit brusc interesul pentru ele. Se aflau expuse la vanzare 12 modele nemaipomenit de frumoase de ceasuri pentru dama si m-a intrebat in gluma, daca nu s-ar putea sa i le cumpar pe toate, ca nu se stia exact care dintre ele fusese la mana Claudiei Shiffer sau pe care-l purtase Carmen Electra.

Vazand si reducerile de preturi ca si faptul ca mai ramasesera putine exemplare din fiecare model, a staruit mai tare sa o ajut sa-si faca o colectie de ceasuri Guess. Intotdeauna mi-a placut sa fiu eroul ei, fara ca ea sa-mi stie toate resursele, asa ca i-am raspuns afirmativ si de data aceasta fiindca prea ii luceau pofticiosi ochii frumosi. Dar stiti ce mi-a dat putere sa nu o refuz? Faptul ca le pot cumpara in 12 rate egale si obtin si puncte de fidelitate la fiecare produs, deci tragand linie vom avea de castigat amandoi.
Acum, ea recunoaste ca i-am cumparat ceasurile de mana care au facut-o celebra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *