Middle-earth: Shadow of War are un nou driver Game Ready cu Ansel

Jocul Middle-earth: Shadow of Mordor™ a fost primit peste 50 de premii, iar astăzi se lansează sequel-ul Middle-earth: Shadow of War™, mult-așteptat de fani. Gamerii GeForce sunt pregătiți să joace Middle-earth: Shadow of War, având la dispoziție cel mai nou driver Game Ready. Acesta îmbunătățește și experiența de joc și pentru Arktika 1 și The Evil Within 2, oferind beneficii notabile și în cazul Forza Motorsport 7.

Middle-earth Shadow of War 01

Driverele NVIDIA Game Ready devin disponibile în ziua lansării sau cu puțin timp înainte și au fost create special pentru a le oferi gamerilor o experiență de joc optimă. Inginerii NVIDIA investesc resurse considerabile în optimizarea jocului, pentru a crea condițiile unui gameplay perfect. O dovadă în plus a performanței driverelor Game Ready este și faptul că acestea au primit certificarea Microsoft WHQL.

NVIDIA Ansel va rula pe chiar din ziua lansării pe Middle-earth: Shadow of War

O alt atu al driverelor NVIDIA Game Ready este că acestea sunt folosite frecvent drept pârghie de lansare pentru noi caracteristici și tehnologii pentru utilizatorii GeForce. Driverele Game Ready oferă NVIDIA Ansel pentru jocul Middle-earth: Shadow of War. NVIDIA, Warner Bros. Interactive Entertainment și Monolith Productions au anunțat la Gamescom că lucrează împreună pentru a dezvolta versiunea PC a Middle-earth: Shadow of War. Cele două companii au colaborat pentru a introduce NVIDIA Ansel și alte caracteristici avansate pentru PC, cum ar fi HDR, care creează un spectru larg de luminozitate, făcând jocul mai realist și mai captivant.

Pentru a celebra lansarea Middle-earth: Shadow of War cu NVIDIA Ansel, jocul a fost inclus în concursul Shot with GeForce”.

Ansel poate rula în jocurile Agents of Mayhem, ARK: Survival Evolved, Aven Colony, Bulletstorm Full Clip Edition, CAT Interstellar, CHKN, Conan Exiles, Dark and Light, Dishonored 2, For Honor, Formula Fusion, Hellblade: Senua’s Sacrifice, Kona, Mass Effect: Andromeda, Middle-earth: Shadow of War, Mirror’s Edge Catalyst, Obduction, Paragon, Pro Evolution Soccer 2018,  Raiders of a Broken Planet, Snake Pass, Tekken 7, Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands, Transformers Online, War Thunder, Watch Dogs 2, The Witcher 3: Wild Hunt și The Witness. Acesta este compatibil cu Unity Engine și Unreal Engine și va fi disponibil și pe Amazon Lumberyard.

Performanța jocului Forza Motorsport 7 Sees este îmbunătățită cu până la 25%

Misiunea echipei care dezvoltă driverele nu se termină odată cu lansarea jocului. Aceștia continuă să lucreze pentru a îmbunătăți performanța jocului, chiar și după lansare. Rezultatele pot fi ușor observate în cazul jocului Forza Motorsport 7, a cărui performanță îmbunătățită variază de la 15% la 25%, în funcție de GPU și de configurația sistemului.

Game Ready pentru Arktika.1 în VR

Pentru un joc este foarte important ca, în momentul lansării, să aibă o calitate foarte bună, iar acest lucru este cu atât mai important în cazul jocurilor din VR. Problemele legate de gameplay sau de bug-uri pot afecta experiența de VR, întrerupând imersiunea în joc. Driverele Game Ready oferă cea mai bună experiență de joc posibilă, prin optimizarea performanței și latenței.

Driverul Game Ready va oferi o experiență optimă de VR pentru Arktika 1. Cei care au creat seria Metro oferă și o nouă viziune asupra apocalipsei. Arktika.1 este foate captivant, centrat pe acțiune, fiind primul joc de tip person-shooter creat exclusiv pentru Oculus Touch.

Pentru mai multe informații, accesați

Povestea driverului Game Ready pe GeForce.com:

http://www.geforce.com/whats-new/articles/middle-earth-shadow-of-war-game-ready-driver

Descarcă driverul Game Ready:

https://www.geforce.com/drivers

Articolul GeForce.com referitor la Middle-earth: Shadow of War:

http://www.geforce.com/whats-new/articles/middle-earth-shadow-of-war-adds-ansel-hdr-sli

NVIDIA Ansel pe GeForce.com:

https://www.geforce.com/whats-new/articles/ansel-revolutionizing-game-screenshots

Website-ul Middle-earth: Shadow of War:

https://community.wbgames.com/t5/Shadow-of-War/ct-p/ShadowOfWar

Arktika.1 pe website-ul Oculus:

https://www.oculus.com/experiences/rift/682000918570174/

Website-ul Forza Motorsport 7:

https://forzamotorsport.net/en-us/games/fm7

Pagina concursului ‘Shot with GeForce’:

https://contests.nvidia.com/en-us/shot-with-geforce-gtx

Regulile concursului ‘Shot with GeForce’:

https://contests.nvidia.com/en-us/shot-with-geforce-gtx/terms

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *