Nioxin anuleaza discriminarea

Analizand piata de produse cosmetice destinate intretinerii si ingrijirii parului se poate cu usurinta constata ca parul deteriorat, fragil si uscat este discriminat. Placa de par, ondulatorul, vopselele cu amoniac, fixativele puternice si solutiile de permanent se adreseaza parului puternic, des, cu fir gros si plin.

Cine ar fi asa de inconstient sa aplice pudra decoloranta pe un par fragil, cu tendinte ingrijoratoare de cadere? Brandul Nioxin anuleaza acesta discriminare, adresandu-se parului cu probleme. Un studiu recent a evaluat rezultatele utilizarii consecvente a acestor produse la 97% satisfactie maxima si 3% rezultate de imbunatatire simtitoare a sanatatii parului.

Un pachet complet destinat ingrijirii parului fin, cu tendinta dramatice de cadere, subtiere si rarefiere costa numai 95 de lei si vine cu un tratamnet eficient de restaurare a unei podoabe capilare maltratate fizic si chimic.
Setul contine o sticla de sampon, o sticla de balsam si o sticla cu lichid pentru tratamentul scalpului, stiut fiind ca problemele firului de par si ale radacinii vin de la afectarea scalpului.

Nioxin acorda atentie extremelor: parului fin si subtiat si celui foarte aspru, vazand ca majoritatea produselor se adreseaza parului normal, sanatos. Atat pachetele complexe pentru par fin, cat si cele pentru par rebel se afla la reducere de pret cu 15%. Samponul si balsamul contine substante ce au ca efect indesirea parului si cresterea diametrului firului acestora. Balsamul de par are rol dublu: de restaurare a conditiei scalpului si a firului de par, dar si protectie solara, inlocuind cu succes sepcutele si umbrelele de soare.

Sampon Nioxin se absoarbe rapid si isi face efectul instantaneu astfel ca nu mai este nevoie de masti sau alte tratamente care necesita clatire abundenta dupa utilizare. Este pacat sa folosim un sampon Nioxin doar cand avem nevoie de un par stralucitor, cu volum dublu si alura tinereasca! Utilizarea indelungata a acestor terapii ofera o schimbare de look similara cu punerea unor extensii in par avand efect permanent.

Am aflat de gama Nioxin de la cele mai bune prietene care au platit scump preferintele lor pentru blondul platinat. Parul le era asa de afectat, incat nu mai crestea, chiar daca varfurile erau tunse, iar in varful capului portiunile fara par se extindeau.

Disperate, ele au sta de vorba cu specialisti de la saloanele de infrumusetare, iar acestia au indicat intr-un glas si fara sa stea pe ganduri brandul Nioxin. Treptat, problemele capilare ale amicelor mele s-au remediat, dar ele nu au interupt tratamentul. In prezent parul lor este la fel de des si de sanatos ca in tinerete, dar cumpara numai vopsea de par fara amoniac, sa nu repete erorile care au dus la situatia dramatica.

-Nu ti-as dori sa treci niciodata prin ceea ce am trecut eu, spune C.M! Toata lumea isi fixa privirea pe portinunile fara par de pe capul meu, iar oamenii lipsiti de maniere comentau punandu-ma intr-o situatie jenanta! Nici nu stiu ce as fi facut, daca nu mi s-ar fi recomandat aceste rpoduse minunate! Sa port peruca, as fi avut impresia ca sufar de o boala incurabila! De extensii nici nu putea fi vorba, fiindca inca putin si nu as fi avut de ce sa le mai prind!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *