Bratari de piele in loc de inele

Ziua Indragostitilor se apropie ca gerul lui februrarie sa para mai suportabil. In doi totul se suporta mai usor, iarna cea grea, noptile lungi si reci, zapada. Te sfatuiesc sa fii original cu cea pe care o iubesti si sa inlocuiesti inelul cu bratari piele !

Pe bratari dama sunt atat de multe produse frumoase, incat ai de unde alege fiindca si eu am comandat deja doua bratari unisex sa le purtam amandoi in ziua in care ne celebram dragostea, iar pe a mea am luat-o de pe bratari barbati. Sunt doua bratari unisex bicromatice si inscriptionate fiindca sunt nemaipomenit de frumoase. Ce poate fi mai elegant ca doua benti din cea mai fina piele, de culori diferite legate intre ele printr-un snur, inscriptionate cu mesajul dorit? Si pentru ca sunt mai visatoare din fire, atat pe bratara mea, cat si pe  a lui am comandat mesajul: ”Cu fiecare zi care trece, iubirea sa ne fie mai puternica.” In viziunea mea asa este dragostea adevarata, numai cea plina de lasitate sau din interes te indeamna sa parasesti, in rest, chiar daca te superi, ii ramai alaturi celui care ti-a furat inima.

Referitor la culori, le-am ales diferit. Pentru mine rosu si alb. Se apropie martisorul, iar cele doua culori transmit multe: rosul iubirea, dar si viata care palpita, albul puritatea. Pentru el am comandat cele doua benzi din piele in culorile maro deschis si maro inchis gandindu-ma ca sunt tonuri telurice, iar pamantul simbolizeaza stabilitate, casa. Sper sa ne asezam curand la casa noastra si iubirea sa infloreasca in fiecare zi si sa-i culegem roadele.

Hai si tu, pana nu este prea tarziu comanda doua bratari din piele naturala cu mesaj ales de tine si inscriptionat pe placutele cu aspect de argint antichizat sau din inox! Daca iti lipseste complet inspiratia, cauta in „Catrenele dragostei” solutia:

„Spune-se că-n holdă coaptă

macul îl dezbraci c-o soaptă.

Dragă-mi este dragostea

care zice: nu si da.” (Lucian Blaga).

Poti sa-i proslavesti frumusetea cu o strofa din Eminescu:

„Atât de frageda, te-asameni

Cu floarea alba de cires,

Si ca un înger dintre oameni

In calea vietii mele iesi” (Mihain Eminescu, ”Atat de frageda”)

In 2018 sunt la moda bratarile realizate manual din cea mai fina si rezistenta piele naturala.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *