Ceasul de mana, accesoriul care ne defineste personalitatea

Odata cu aparitia telefonului mobil, ceasul de mana a inceput sa fie folosit tot mai putin pentru a sti cat este ora si tot mai mult pentru avantajele estetice pe care ni le ofera. Acest lucru a facut ca in momentul de fata ceasul de mana pe care il purtam sa ne defineasca pe noi ca oameni. Pentru a nu transmite mesaje gresite prin intermediul ceasului de mana pe care il purtam, in continuarea acestui articol voi prezenta principalele mesaje pe care le transmitem prin intermediul ceasului de mana astfel incat sa stim ce tipuri de ceasuri sa achizitionam.

Persoanele care vor sa transmita faptul ca au o personalitate puternica, dominanta si care stiu sa isi impuna punctul de vedere trebuie sa poarte ceasuri de mana de dimensiuni mari. Acest lucru nu inseamna ca trebuie achizitionate ceasurile de mana de cele mai mari dimensiuni ci trebuie tinut cont de modul in care acestea arata in raport cu dimensiunea incheieturii mainii. In functie de acest aspect trebuie achizitionate ceasurile de mana care ni se potrivesc cel mai bine. Acest stil de ceas se intalneste din ce in ce mai des in categoria ceasuri dama si, desigur, este foarte popular atunci cand vine vorba despre ceasuri barbati.

Ceasurile de mana sportive transmit faptul ca persoanele care le poarta sunt persoane dinamice, care iubesc actiunea si care au un spirit de competivitate foarte bine dezvoltat.

Ceasurile de mana clasice transmit faptul ca persoanele care le poarta sunt persoane conservatoare, carora nu le plac schimbarile si care se ataseaza foarte mult de persoane, obiecte, etc.

Nu in ultimul rand, ceasurile de mana de mici dimensiuni, elegante, transmit faptul ca persoanele care le poarta sunt persoane care desi nu vor sa iasa in evidenta sunt persoane care tin foarte mult la modul in care acestea arata.

Acestea sunt in concluzie cateva dintre mesajele pe care le trasmit principalele tipuri de ceasuri de mana aflate in acest moment in trend. Tu ce tip de ceas de mana folosesti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *